Quantcast
Till salu inom: ”

sachs sx1 moped säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Sachs Moped SX1

Sverige
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan, nu är det så att jag ska sälja min SachsSx1 moped, den går mycket bra. Den är i bra skick inget är sönder på den eller något sånt. Jag fick denna av min morbror i vintras men jag nyligen fått mitt körkort så ska spara till en bil. Som ni ser på bilden får ni hjälm, ett stor lås och ett litet lås som ni kan sätta in i bromsskivan på köpet av mopeden. Vid snabbare affär kan jag tänka mig gå ner i pris.
Nu säljer jag min fina moppe av modell-08. Den har gått 273 snälla mil och hade 100 mils service när jag köpte den av den första ägaren. Har alltid förvarats i garage när jag inte använt den. Det enda negativa är att fotstödet för passagerare är trasigt (går att fixa nytt) och det är ett litet hål i plasten på fotplattan fram. Annars är det en fin och problemfri pärla!
Knappt rullat, Endast rullat 200 mil, Inga repor, El:en fungerar utmärkt, Och har aldrig haft problem med den! Jag skickade den på service 2014-03-28 för att den skall säljas, den startar på en gång! Den är som ny helt enkelt! Å då lovar jag som NY! Knappt använd och den har stått i varmt garage under vintertid.. Man får skjutsa på mopeden. Gav 16990:- för den Inga skamliga bud TACK! Modell: Sachs SX1, EU-Moped Årsmodell 09" Miltal: 200 mil Servad 2014-03-28 Passagerare: 1st
Säljer nu min fina Sachs SX1 pga inskaffat A-traktor. Mycket fint skick Startar alltid o går riktigt bra! Drar 0,3-0,4 L/mil Lättade vikter i variatorn för bättre acceleration men är fullt laglig. 47-48 Km/h (original). Mopeden är tillverkad i Österrike 2012 och är av mycket hög kvalitet (säger alla mopedverkstäder och återförsäljare). Alltid stått inne i min ägo! Vid snabb o smidig affär kan pris diskuteras på plats..
Hejsan ska nu sälja min eu moppe då den inte används längre. Helt servad under hela tiden och startar alltid utan problem. aldrig varit trimmad eller vinterkörd. Står i varmgarage. Bara att mejla vid frågor eller mer bilder. 8500 bvs. Mvh Henke