Quantcast
Till salu inom: ”

nk fåtölj säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Dräktjacka

Härryda
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En fin fåtölj med NK märke. Ej i orginal klädsel, men fin i rosa plysch. Varan finns för närvarande i vår butik i Hammarby sjöstad men kan kostnadsfritt köras till vårt lager i Stjärnhov/Södermanland. För mer om oss och våra möbler besök www.refurn.se Skick: Behöver lite textil spray på sittdynan. Annars helt ok. Mått: Bredd: 64cm, sittdjup: 46cm, sitthöjd: 45cm, höjd: 112cm. Uppge artikelnummer 23177.
En skön 4 sits soffa från Ihreborn i utmärkt skick, köpt på NK. Mycket skönt med dun i sittkuddar och ryggkuddar. Har alltid används med överdrag, så det finns inga fläckar och knappt något slitage på tyget. Nästan som ny helt enkelt. Färgen är crème beige och har inga missfärgningar. Överdraget på kuddarna/dynorna (rygg/sitt) och soffan är avtagbara och tvättbara i 40 grader. Bredd: 208 cm Djup: 90 cm Höjd: 75 cm Sitsbredd: 180 cm Sitsdjup: 55 cm Sitshöjd: 42cm Transport inom Stockholm: 300 kr. Bärhjälp: 150 kr.
Det är en mycket gedigen fåtölj köpt på NK på 50 eller 60-talet. Fåtöljen är proffsigt omklädd i gul/vit-randigt tyg i mycket bra skick. Ingår gör även en liten nackkudde. Fåtöljen har sällan används och är därför i bra skick. Jag har ärvt den från min farfar och gärna behållit den, men nu har jag ingen plats. Den är tung och går inte in i hissen, jag hjälper till men var beredd på att bära sex trappor. Storlek: 93cm djup 85cm bredd 86cm höjd 38cm sitthöjd Först till kvarn gäller så klart.