Quantcast
Till salu inom: ”

nk fåtölj säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Fåtölj

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Sex trästolar i samma serie från tidigt 1900-tal. 2 stolar är med armstöd, 4 utan. Några av stolarna (eventuellt alla) har på undersidan en mässinsskylt med texten: AB Nordiska Kompaniet R31577-C12508. Stolarna är nästan 100 år gamla men i helt ok skick. De har alla användningsslitage men ingenting allvarligt. En av sitsarnas tyg har börjat släppa men det är sannolikt lättfixat. 2 stolar: 88 höjd, 59 bredd och 61 djup. 4 stolar; 84 höjd, 48 bredd och 53 djup. 950 kronor för alla stolarna / fåtöljerna. Sittmöbler, stolsserie, möbelgrupp, matsalsmöbler trästolar
Soffbord i massivt vitlackerat trä samt två fåtöljer i massiva vitlackerade träribbor med dynor. Möblemanget kommer från NK. Bordets mått: 105 x 105 cm, höjd ca 40 cm. Fåtöljerna: Djup 65, sitthöjd ca 35 cm med dynor, rygghöjd 70 cm. Bordsskivan har spår av bruksslitage, fåtöljerna är i fint skick, dynorna har god spänst och tyget är inte slitet. Möblemanget säljs endast ihop. Maila INTE, var vänlig ring.
En fin fåtölj med NK märke. Ej i orginal klädsel, men fin i rosa plysch. Varan finns för närvarande i vår butik i Hammarby sjöstad men kan kostnadsfritt köras till vårt lager i Stjärnhov/Södermanland. För mer om oss och våra möbler besök www.refurn.se Skick: Behöver lite textil spray på sittdynan. Annars helt ok. Mått: Bredd: 64cm, sittdjup: 46cm, sitthöjd: 45cm, höjd: 112cm. Uppge artikelnummer 23177.
En skön 4 sits soffa från Ihreborn i utmärkt skick, köpt på NK. Mycket skönt med dun i sittkuddar och ryggkuddar. Har alltid används med överdrag, så det finns inga fläckar och knappt något slitage på tyget. Nästan som ny helt enkelt. Färgen är crème beige och har inga missfärgningar. Överdraget på kuddarna/dynorna (rygg/sitt) och soffan är avtagbara och tvättbara i 40 grader. Bredd: 208 cm Djup: 90 cm Höjd: 75 cm Sitsbredd: 180 cm Sitsdjup: 55 cm Sitshöjd: 42cm Transport inom Stockholm: 300 kr. Bärhjälp: 150 kr.
Det är en mycket gedigen fåtölj köpt på NK på 50 eller 60-talet. Fåtöljen är proffsigt omklädd i gul/vit-randigt tyg i mycket bra skick. Ingår gör även en liten nackkudde. Fåtöljen har sällan används och är därför i bra skick. Jag har ärvt den från min farfar och gärna behållit den, men nu har jag ingen plats. Den är tung och går inte in i hissen, jag hjälper till men var beredd på att bära sex trappor. Storlek: 93cm djup 85cm bredd 86cm höjd 38cm sitthöjd Först till kvarn gäller så klart.