Quantcast
Till salu inom: ”

nk soffa säljes

Grouppsoffa

Stockholm

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Säljer Soffa

Göteborg
Bäddsoffa

Helsingborg
Skinnsoffa

Göteborg
Grattis

Södertälje
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Två stycken vita soffor från NK säljes. Det är tvättbart sofftyg. Lätt att ta av med blixtlås. Mått: 240cm Säljes pga att vi skaffat hund och inte orkar tvätta sofforna så ofta vi borde för att de ska vara fräscha hela tiden, när hunden är där. Sofforna är inköptaNK i Stockholm för ca 5 år sedan. De kostade då 15000kr styck. Nu säljes de båda för 6000kr
Spontanköpte en ljusgrå 2-sittssoffa på en utförsäljning som tyvärr inte passade hos mig. Den har använts i ett fotorepotage utöver det helt oanvänd. Den är väldigt nätt men bekväm och fungerar fint som Tv-soffa. Perfekt för ett litet rum eller en liten lägenhet. Originalpris NK: 14 000 kr Originalpris utförsäljning: 7000 kr Blocketpris: 6000 kr, (förhandlingsbart v. snabb affär) H: 66cm B: 152cm D: 88cm
En jättefin fåtölj med metallskylten från NK möbler. Denna artikel kan endast köpas och hämtas i ReFurn Årstadal. Sjöviksvägen 58. Tunnelbana Liljeholmen, buss 160 och 143 eller tvärbanan Årstadal. Du kan reservera en vara i högst tre dagar. Ange då ditt telefonnummer och önskad dag att titta på varan när du kontaktar oss. Våra öppettider är: onsdag-fredag 11-18 lördag 10-16 sön- och helgdag 11-16 Skick: OK; Lite nött i tyget. Mått: Höjd 102cm, sitthöjd 42cm bredd 70cm, djup c:a 77cm Uppge artikelnummer 33836.
Underbar svart soffa i skinn som minner om New York på 20/30-talet. Den har en lös dyna i ryggen och mäter 135x95 cm. Den inhandlades på en affär som drivs av Newports (bl a NK) ägare, Down Town. Det finns endast ett spegelvänt ex utöver detta. Nypris var ca 18 000 kr. Vi älskar denna soffa, som är i utmärkt skick, men måste sälja den inför en flytt. Både tidlös och trendig och passar med det mesta. Den kommer inte helt till sin rätt på bilden.
Pga flytt så är finsoffan till salu. Den består av två st svängda treor. Det är möjligt att ta bort mittendelen för att få en tvåa om man inte har nog stor plats. När den köptes en gång i tiden kostade varje soffa 55000 kr, men tiden har satt sina spår på den så den behöver lite varsam tvätt för att få sin lyster tillbaka. Ev fläckar och små skador ingår i köpet. Ring helst för visning.