Quantcast
Till salu inom: ”

nord lead säljes

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi söker för kunds räkning en teamledare till sittSW team som levererar högkvalitativa lösningar till kunder i Sverige, Norden och globalt Dina arbetsuppgifter  Teamet består av projektledare, utvecklare och konsulter. Som Team Leader kommer du att säkerställa att kompetensen hos anställda utvecklas kontinuerligt för att möta kunders behov. Du kommer att vara ansvarig för att motivera laget, resurser och se till att olika projekt uppfyller kundens, kvalitet, kostnader och tidsplan krav. Du kommer att ha P / L-ansvar för ditt team och projekt. Du kommer också att arbeta tillsammans med kundens kunder. Du kommer att ansvara för att utveckla kundens processer och arbetssätt kontinuerligt.
Detta är Clavias första Nord-synt som kom 1995. Synten är nyligen expanderad till 12 röster och hårdvaruppgraderad till version 2.7 som bl.a. ger flera ljud inklusive percussion-ljud. Säljes pga platsbrist. Mjuk väska i nyskick medföljer. Ev kan även ett keyboardstativ följa med. Det är inte säkert jag hinner svara i telefon, men jag kollar ofta mailen. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag har just bytt in en fin Nord Lead 2 synt. Passa på nu till rätt pris Om företaget Hej! Tittar du förbi Stockholm så passa på att prova dom nya Viscount-orglarna på Roslagsgatan 12, men hör av dig till mig först så jag finns på plats. Upplev den nya modeling-teknikens otroligt realistiska ljud, spela på "tracker touch" klaviaturen med initialt motstånd. Slut ögonen, och du befinner dig i en annan värld! Provspela också de portabla mörkröda instrumenten från svensk
Säljer min fina Nord Lead 2:a inklusive minnesexpansion. Virtuellt analog synt med 16 röster, massor av rattar och mustigt sound- en modern klassiker bland syntälskare. Synten har bara stått i hemmastudio och använts sparsamt, aldrig använts live och är inte sliten alls. Har alltid fungerat perfekt. Jag har ägt den sedan den var ny men tyvärr inte använt den de senaste åren, därför säljer jag den. Om den skickas kostar frakt 250kr och betalas av köparen. Köpt på JAM i Stockholm.
Jag gör mig av med min Nord Lead 2 virtual analog synth i fint skick. Den har inte använts på många år och fungerar helt som den ska. Någon mindre repa finns. I paketet ingår även originalmanual samt en bra vadderad gig-bag. Säljes helst på plats i Göteborg. Om jag ska skicka den som paket så står köparen för full frakt efter överenskommelse samt betalning av hela köpesumman innan synthen skickas.