Quantcast
Till salu inom: ”

nord electro 2 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Iphone 6

Stockholm
SÖKES!

Värnamo
DIESEL

Linköping
Dark Arbok

Linköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Väl vårdat Nord Electro 2 med 73 tangenter säljes tillsammans med: -originalcase -keyboardstativ -pedal Allt inräknat i priset 6500:- eller högstbjudande! Jag säljer därför att jag inte har användning för utrustningen längre. Köpte allt nytt för 5 år sedan men har haft få gig med Norden, varför den är i mycket gott skick. Kan varmt rekommendera detta instrument och har inte velat sälja tidigare pga kvalitén. Läs mer om pianot här: Www.nordkeyboards.com/products/nord-electro-2
Jag har tagit in professionella Concert ukuleles direkt från fabriken i två modeller, Zebra och Mahogany. Beställ direkt på min hemsida! MVH Jerker Om företaget Hej! Tittar du förbi Stockholm så passa på att prova dom nya Viscount-orglarna på Roslagsgatan 12, men hör av dig till mig först så jag finns på plats. Upplev den nya modeling-teknikens otroligt realistiska ljud, spela på "tracker touch" klaviaturen med initialt motstånd. Slut ögonen, och du befinner dig i en annan värld! Provspela också Nord Electro, Nord C2D mfl.
Säljer nu min kära Nord då jag spelar alldeles för lite på den så det är bättre om nån annan gör det. Den har gjort sitt jobb galant i studion. Låter grymt. Bra spelkänsla, och i fint skick. Länk till hemsidan: http://www.nordkeyboards.com/products/nord-electro-2 Flightcase och strömsladd ingår. Jag finns i Stockholm. Kan skickas efter överenskommelse Hör av dig!
Keyboard/piano inkl.case Mycket fint skick
Säljer min 73:a i bra skick inkl softcase pedal och stativ. Mycket ljud för pengarna.