Quantcast
Till salu inom: ”

nyckel till gammal klocka säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Klocka

Norrköping
Brandenburg
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en gammal klocka jag fått av min farmor, dock har det blivit en spricka i luckan som ser ut att gå att fixa om man vill, det enda som saknas är själva nyckel att låsa den stor luckan med, annars finns nyckel att dra igång klockan med. Har aldrig provat klockan då den endast varit en prydnad, tror dock att den skall fungera. Den är märkt med BWL inne i själv klockan om det säger något.
Hej. säljer min damcykel, Cykeln är ca 2 år gammal och endast använd på sommaren. Cykeln har 3 växlar, Belysning fram och bak, Bak och fotbroms, Och original lås med 2 nycklar. Allting fungerar utmärkt, och nypriset på cykeln låg på 5500kr när jag köpte den, Cykeln ska iväg omgående pga flytt och skilsmässa. Ring inte gärna före klockan 17. Men sms och mail går bra när som hällst på dygnet.
Nu ska min älskade bil säljas pga flytt! Den är ganska ovanlig eftersom att det var bara 91 årsmodell som hade 16-ventils motorn orginal. Den går som en klocka men har tre småfel. 1. Det är ett litet avgasläkage så lamdalampan kan tändas ibland. 2. Helljusspaken har förmodligen gått sönder så man sätter på helljuset med dimljusets strömbrytare i nuläget. 3. Motorn startas med startknapp istället för med nyckeln. Den är besiktigad tills sista december 2013 och helt nyskattad. Det är ju en 22år gammal bil så lite rost finns. BVSA
Peugeot 307 1.6 5-Dörr Mätarställning:9700 mil Färg: Svart Metallic Karosseri: Halvkombi Info: ABS/Bromsar, AC/Aircondition, SRS/Airbag förare/passagerare, RSM/Regnsensor, Backspegel automatisk avbländning, Elhissar & Elspeglar, Fjä, CD-Stereo, Sidoairbag, Urkopplingsbar passagerar airbag med nyckel, Plyschklädsel,yttertemperaturmätare, Insynsskydd, Lastnät, Textil/Gummimattor, Orginalfälgar med MS, Ditec Lackskyddsbehandlad, Nybesiktigad & Nyservad vid 9000 Mil TJEJ körd! har haft bilen i 4 år, ägaren är gammal och har sjukdom så kan ej köra bil, centrallös funkar ej , annars bilen funkar som en klocka ! bensin snål, priset kan diskuteras vid snabb affär!!
hejsan jag vill sälja min cykel som funkar som en klocka.den är fram och baklampa och 3 vxl som funkar bra.ramen på cykel är 51 och hjul är 28 tum vid mer information ring mig gärna butikens orginalkvitto har jag till cyklen som ni får av mig vid köpet cyklen är bara ett år gammal. OBS haar inget lås på cyklen för vi tappa bort nycklarna så fick vi lämna in den till affären och få loss på losen men cyklen är öppen nu