Quantcast
Till salu inom: ”

nystalätt gammal garnnystare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Gammal skänk

Göteborg
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag vill sälja min Asus G53SW spel-laptop. Den är perfekt för gaming. De flesta krävande spel fungerar i max detalj. Den är 1 månad gammal och fungerar perfekt. Windows 7 är original. Garanti och kartong finns kvar. Köpt i Alina System i Uppsala. Jag säljer den för att jag inte spelar på datorn. Här finns specifikationerna: http://www.asus.com/Notebooks/Gaming_Powerhouse/G53SW/ Min är intel Core i5 med 1,5GB Nvidia Geforce GTX460M och 500GB hårddisk Och jag tror att den har plats för två hårddiskar. Det finns olika review på youtube om ni vill kolla på dem. Datorn finns i Uppsala.
Jag vill sälja min Asus G53SW spel-laptop. Den är perfekt för gaming. De flesta krävande spel fungerar i max detalj. Den är 1 månad gammal och fungerar perfekt. Windows 7 är original. Garanti och kartong finns kvar. Köpt i Alina System i Uppsala. Jag säljer den för att jag inte spelar på datorn länge. Här finns specifikationerna: http://www.asus.com/Notebooks/Gaming_Powerhouse/G53SW/ Min är intel Core i5 med 1,5GB Nvidia Geforce GTX460M och 500GB hårddisk Och jag tror att den har plats för två hårddiskar. Det finns olika review på youtube om ni vill kolla på dem. Datorn finns i Uppsala.
Säljer min HTC wildfire S (den nya modellen alltså) för att touch inte är min grejj.. den är i toppenskick, inga repor och fungerar utmärkt. Har använt skydd på displayen. Den är silvervit. Olåst , jag har använt comviq. 4 månader gammal. KVITTO FINNS. Garanti finns också. Nypris 2500 kr. Mitt pris 1900 kr. Läs mer här: http://www.htcsense.se/?gclid=CPbE2svs3asCFQIYzQodrw7vRg#/sense/wildfire_s/ Hämtas 10 min utanför Uppsala C. Ring smsa maila. /Josefin
NYSTALÄTT, gammal fin garnnystare