Quantcast
Till salu inom: ”

nytt ikea karlstad tyg isunda grå 3.5m säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag har ca 3,5 m Isunda grå tyg. Tyget passar till Ikeas Karlstad soffor. Ikea har ett tyg till Karlstad soffan som heter Isunda grå och jag har extra tyg i meter vara just i Isunda grå att köpa. Kanske vill du sy upp en extra lång kudde till din Karlstad soffa, då är detta tyg helt rätt! Nypris 280 kr/m. Mitt pris: 140 kr/m. Tyget är oanvänt och i mycket gott skick. Inga repor eller skador. Kommer från ett rök, barn och djurfritt hem.
Säljer en Ikea Karlstad soffa med ben i björk endast ett år gammal och i väldigt bra skick. Med följer också en fotpall. Båda har klädseln Isunda grå och de hade ett nypris på 5000kr. Ett fynd således. Tyget på soffan har en liten reva under dynan som inte syns överhuvudtaget och kan med lätthet lagas om man vill. Det går också att köpa ny klädsel på Ikea om man vill och det är lätt att byta. Finns många olika färger och mönster att välja på. Köparen hämtar själv soffan i centrala Sundsvall. Jag kan om så önskas montera ned soffan så att den blir lättare att frakta och jag kan även vara behjälplig i att bära soffan till en släpvagn eller dylikt. Tänkte mig 2000 kr eller bud för hela rasket. Ge mig ett bud på mailen så meddelar jag om du har högsta bud.
Jag har en karlstad soffklädsel i tyget Isunda (se bild) som jag inte använder (till en 2-sits +schäslong och en del extrafodral runt 5st). Dock har jag katter och de har klöst en hel del i kanterna på denna soffa, värst på armstöden där ena är i princip obrukbart om man inte lagar det först och klädseln är i behov av tvätt (endast kemtvätt enligt anvisning). Detta är ett utmärkt komplement till dig som redan har denna klädseln och vill ha lite extra. Nypris på setet är minst 2000kr. Kan skickas vid behov men då står köparen för frakten, som jag isf måste kolla upp.
En helt ny, ej uppackad 2 sits soffa IKEAKarlstad, Isunda grå. Det fattas de båda gavlarna med tyget Isunda grå, då jag har använt de till att bygga om hörnsoffan Karlstad till en 2 + 3 sits soffa. Jag har också över vinkeldelen/hörnet till IKEAKarlstad Hörnsoffa, så du skulle kunna bygga om till en hörnsoffa om du har en 3 soffa. Nypriset för 2-sist soffan med tyg är 3 495kr. Nypriset för hörnsoffan är 12 495 kr.
Hej, Säljer nu min Ikea Karlstad 3-sits soffa. Den är ca 1,5år gammal och tyget är isunda grå. Den har fått nya snyggare ben från prettypegs som höjer upp intrycket väldigt mycket. Finna att kolla på, på Odenplan och hämtas senast 29/9. Bredd: 205 cm Djup: 93 cm Höjd: 80 cm Sitsdjup: 56 cm Sitshöjd: 45 cm