Quantcast
Till salu inom: ”

oilily resväska säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Resväskor

Tomelilla
Resväska !

Tyresö
Resväska

Halmstad
Resväskor

Trelleborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Rensat i garderoben och bestämt mig för att sälja mina fin oilily plånböcker & väska..har även lite andra fína väskor till salu. Maila mig gärna för flera bilder om så önskar plånbok 200 kr/st Svea väska 250 kr Puma väska 100 kr Wekendbag oilily 500 kr Blåväska med blommor på 250 kr Brun väska skinn 200 kr svart väska 100 Kr Alla väskor/plånböcker är givetvis orginal och inköpta i Sverige
Säljer min nyinköpta resväska, den har endast varit med om en resa och har inga märken. Det enda problemet jag har är att den inte gick upp på vinden där jag tänkt förvara den då jag inte reser... Dragbar trolley i Oililys serie Travel Ovation. Detaljer i läderimitation. Dras med det utfällbara telskophandtaget (28 cm långt när det är utdraget) efter sig men kan även dras i sitt bärhandtag rullandes bredvid sig på sidan. Även ett bärhandtag så man bära väskan på ena kortsidan (där teleskophandtaget fälls in). Stor ficka på utsidan som stängs med dragkedja. Insidan är rymlig och uppdelad i två avdelningar med flera extrafack i nät resp plast (se bilderna). Dessa stängs med dragkedjor. Snygg namntag. Ena långsidan har fyra plastpiggar som skyddar väskan. Fyra plasthjul. Polyester. Brun med rosa och röda detaljer. L 50 x dj 37 x h 83 cm. Vikt 6 kg. Nypris 2545 kr.
Nu säljer jag mina fina resväskor av märket Oilily pga att jag inte har någon användning av de. Självklart är de original. Den stora väskan är endast använd 1 gång men i toppskick och den lilla är helt ny. Info om stora väskan: Dragbar trolley i Oililys serie Travel Ovation. Detaljer i läderimitation. Dras med det utfällbara telskophandtaget (28 cm långt när det är utdraget) efter sig men kan även dras i sitt bärhandtag rullandes bredvid sig på sidan. Även ett bärhandtag så man bära väskan på ena kortsidan (där teleskophandtaget fälls in). Stor ficka på utsidan som stängs med dragkedja. Insidan är rymlig och uppdelad i två avdelningar med flera extrafack i nät resp plast (se bilderna). Dessa stängs med dragkedjor. Snygg namntag. Ena långsidan har fyra plastpiggar som skyddar väskan. Fyra plasthjul. Polyester. Röd med rosa detaljer. L 50 x dj 37 x h 83 cm. Vikt 6 kg. Nypris: ca 2545 kr Info om den mindre väskan: Dragbar weekendväska i Oililys serie Travel Ovation. Detaljer i läderimitation. Dras med det utfällbara telskophandtaget (55 cm långt när det är utdraget). Även ett bärhandtag så man bära väskan på ena kortsidan (där teleskophandtaget fälls in). Stor ficka på utsidan som stängs med dragkedja och ghar två bärhandtag så du även kan bära upp väskan smidigt tex på rullbandet. Två snygga bagageband som du fäster runt väskan (sitter delvis fast så man inte kan tappa dem). Rymlig insida som är uppdelad i två avdelningar med flera extrafack i nät resp plast (se bilderna). Dessa stängs med dragkedjor. Snygg namntag. Plasthjul och plast underrede så väskan kan stå självständigt och som skyddar väskan. Polyester. Röd med rosa och blå detaljer. L 40 x dj 21 x h 54 cm. Vikt 3 kg. Nypris: ca 1590 kr Maila om intresse finns. Hämtas i Uppsala.