Quantcast
Till salu inom: ”

gammal resväska säljes

Tidigare annonser till salu

Gammal välberest koffert/resväska i rustikt läder med fantastisk patina och massor av etiketter från hotell och platser över hela världen. Insidan är i förvånansvärt fint skick med tanke på hur länge den varit med och på utsidans skick. Skulle tippa på , av döma av etiketterna, att den är från början av 1900-talet. Den har en liten märkning med texten "K. Hattendorff Lädervaru och reseeffektfabrik MALMÖ" Så fin och mysig, jättefin inredningsdetalj!
Norstedts, 2011 1:a uppl. Inbunden med skyddsomslag. 143 s. Vikt 220 g. Översättning Lisa Lindberg. Förlagsny. /Finns i Sthlm "En gammal man står i aktern på en båt. I sin famn håller han en lätt resväska och ett nyfött barn, som är ännu lättare än resväskan. Den gamle mannen heter Monsieur Linh. Han är den ende som vet att han heter så, för alla som har vetat det är döda. Han står i aktern på båten och ser sitt hemland försvinna i fjärran - förfädernas och de döda släktingarnas land - alltmedan barnet i hans famn sover."
Hej, Säljer en gammal Samsonite resväska. Den är i gott skick men väl använd. Skon i väskan är av storlek 44, för att ge lite uppfattning om väskans storlek. Upphämtning av väskan föredras starkt framför att behöva skicka den, pga storlek. //Pelle Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Har en kaninbur som är ca 56X117 cm, mindre än 2 år gammal. Den är givetvis inte lika fräsch som en ny men den är ren och fungerande. Jag har även en bärbar kaninbur och kaninväska som är till för om man ska resa med sitt djur. Om ni bara vill ha den ena varan går det bra. En ny kaninbur kostar ca 800 kr med tillbehör. Jag säljer den för 300 kr med matskål och vattenflaska. Den bärbara kaninburen säljes för 150 kr och resväskan för 150 kr. De är i ett bra skick också.
Transportburen är i bra skick. Klösbrädan är väl använd men mycket kvar att klösa på. Sängen har vi gjort själva av en gammal resväska. Riktigt snygg om jag får säga själv och originell! Följer med fästen till väggen. Annars kan man ha den på en stol. Jag säljer ingenting separat utan allt följer med i priset sen får ni göra vad ni vill med resten. Prutare kan gå vidare till nästa annons. Ni når mig på mailen.