Quantcast
Till salu inom: ”

resväskor säljes

Resväskor

Helsingborg

Tidigare annonser till salu

Är man bästa vänner kan det vara en god idé att köpa en present till -Bästaste-vän-dagen-. Vilket Timon givetvis glömmer bort. Hans trubbel fortsätter när kompisen Pumbaa blir både grön, lila och prickig av sjösjuka. En riktig utmaning för Doktor Timon! Semesterresan går vidare till djungeln, där Pumbaa vill bli en elefant. Nästa stopp är Spanien där Pumbaa förvandlas till El Pumbaa, hamnar på tjurfäktningsarenan och möter matadoren Timon. Under sin resa snubbar de också över en resväska full av pengar och försöker få medlemskap i en klubb där de inte är välkomna.
Månpocket 1980. Gott skick. Gulnad inlaga. 320 sidor. Frakt, september 2010, 22 kr. Ingår i Småstadskrönikan. Hon är femton år gammal. Allt hon äger bär hon i en resväska av papp som hon har fått av sin första arbetsgivare som tack för tre års trogen tjänst. Hon heter Ida Kristina Blomberg och är klädd i blårandig klänning. På huvudet har hon en halmhatt. Hon är på väg till Umeå, en storstad med sjutusen invånare, för att ta tjänst som piga. PIGAN OCH HÄRLIGHETEN är en mångfasetterad skildring, från tiden efter första världskriget där Lars Widding med kraften och erfarenheterna från sina historiska romansviter erövrar ny mark.
Bonniers. 2 tryckningen, 1 uppl. 2004. 208 s. Inbunden. 20,5x13cm. 346 gram. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Ur baksidestexten: "Unge Knut från Göteborg är inte så purpung längre. Hans kontakter med Det hemliga sällskapet i Paris har ebbat ut. Ändå hade han fått ett halvt löfte om att få arbete för detta gäckande sällskap, vars hemligheter han bara anar. ¨Har ni något emot att resa, Knut? Inte? Utmärkt, ha alltså en resväska packad. Håll er beredd!´ Och sedan gick åren. Men så en dag ....".