Till salu inom

"oljemålning konstnär gorthe säljes"

Gotlands län
Idag

Byarums gjuten möbelgrupp

6 500 kr
Blocket.se
Danderyd
Idag

Fontän i fint skick

20 000 kr
Blocket.se
Båstad
Idag

Eddie Meduza byst

9 999 kr
Blocket.se
Jönköping
Idag

Graphic Art by Pär Wahlström

6 900 kr
Blocket.se
Karlsborg
Idag

Robert Renfrow (Uggla)

3 000 kr
Blocket.se
Kalmar
Idag

Marie Netz mosaiktavla

5 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Oljemålning - Oidentifierad konstnär

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Olja på pannå, oidentifierad konstnär. Motiv från Kalmar slott. Signerad. Artikeln går att boka utan köptvång och är den på lagret kan den köras till våra butiker i Stockholm , Hammarbysjöstad, Bergshamra eller Årstadal för 35 kr. Vi kör inte mellan butiker i Stockholm i dagsläget som regel men i vissa fall kan vi göra undantag. VI har körning på särskilda dagar till olika butiker så vår personal meddelar er vad som är möjligt . Det går också att boka till lagret i Stjärnhov men även där finns undantag så fråga vår personal så hjälper vi er så gott vi kan. Logistiken är krävande och därför hoppas vi att ni har förståelse för att det inte alltid går till alla butiker. Kontakta oss för mer information. Se fler objekt på www.refurn.se Skick: Ok Mått: 45 x 54 cm Uppge artikelnummer 44124.
425 kr
Blocket.se

Oljemålning, Känd konstnär, Exklusiv ram

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
En mycket fin och dekorativ tavla med oljemålning (på duk) av välkände och internationellt värderade franske konstnären Henry D´anty (stavas ibland också Danty) (1910-1988). Motiv - Kvinna med barn. Exklusiv ram med bl a inlägg av guld och sammet i innerram. Tavlans yttermått 65x74 cm. Tavlan är i mycket gott skick. Pris 1800 kr (el eget bud). Tavlan kan levereras i närområdet utan extra kostnad. Tavlan kan också skickas.
1 800 kr
Blocket.se

3 st. oljemålningar av blandade konstnärer

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Hallå där:) Här har du tre stycken oljemålningar på duk av blandat slag till, i mitt tycke, ett bra och billigt pris:)) Tavla nummer 1 är signerad Ove Borsing -72 och är alltså en 42 år gammal oljemålning som bär måttet 80*71 cm. Pris: 150 kronor Tavla nummer 2 är en oljemålning med religiöst motiv (?) signerad JEG och den är 83*67 cm stor. Pris: 200 kronor Sist har du en målning som även den är svår att tyda signaturen på. Denna avlånga tavlans mått är 113*43 cm och passar nog perfekt över soffan. Eller vad tror du? :)) Pris: 150 kronor Har du frågor är det bara att du hör av dig. Jag svarar alltid när du ringer:) Ja, mail funkar ju också såklart. Ha det gott så länge:)
150 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj