Quantcast
Till salu inom: ”

oljemålning konstnär gorthe säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Olja på pannå, oidentifierad konstnär. Motiv från Kalmar slott. Signerad. Artikeln går att boka utan köptvång och är den på lagret kan den köras till våra butiker i Stockholm , Hammarbysjöstad, Bergshamra eller Årstadal för 35 kr. Vi kör inte mellan butiker i Stockholm i dagsläget som regel men i vissa fall kan vi göra undantag. VI har körning på särskilda dagar till olika butiker så vår personal meddelar er vad som är möjligt . Det går också att boka till lagret i Stjärnhov men även där finns undantag så fråga vår personal så hjälper vi er så gott vi kan. Logistiken är krävande och därför hoppas vi att ni har förståelse för att det inte alltid går till alla butiker. Kontakta oss för mer information. Se fler objekt på www.refurn.se Skick: Ok Mått: 45 x 54 cm Uppge artikelnummer 44124.
En mycket fin och dekorativ tavla med oljemålning (på duk) av välkände och internationellt värderade franske konstnären Henry D´anty (stavas ibland också Danty) (1910-1988). Motiv - Kvinna med barn. Exklusiv ram med bl a inlägg av guld och sammet i innerram. Tavlans yttermått 65x74 cm. Tavlan är i mycket gott skick. Pris 1800 kr (el eget bud). Tavlan kan levereras i närområdet utan extra kostnad. Tavlan kan också skickas.
Hallå där:) Här har du tre stycken oljemålningar på duk av blandat slag till, i mitt tycke, ett bra och billigt pris:)) Tavla nummer 1 är signerad Ove Borsing -72 och är alltså en 42 år gammal oljemålning som bär måttet 80*71 cm. Pris: 150 kronor Tavla nummer 2 är en oljemålning med religiöst motiv (?) signerad JEG och den är 83*67 cm stor. Pris: 200 kronor Sist har du en målning som även den är svår att tyda signaturen på. Denna avlånga tavlans mått är 113*43 cm och passar nog perfekt över soffan. Eller vad tror du? :)) Pris: 150 kronor Har du frågor är det bara att du hör av dig. Jag svarar alltid när du ringer:) Ja, mail funkar ju också såklart. Ha det gott så länge:)
Oljemålningar av kända konstnärer säljes. Samtliga tavlor är signerade. Alla tavlor är från förra seklet. Bild 1. Oljemålning av Anselm Dahl . 103 x 77 cm. mkt bra skick Pris: 2 000 ke eller bud Bild 2. Oljemålning av E.Klarström 77 x 66 cm. mkt.bra skick Pris: 1 000 kr eller bud Bild 3. Oljemålning Carl Borg 70 x 51 cm. mkt bra skick Pris 900 kr eller bud Bild 4. Oljemålning H.Andersson 85 x 80 cm.mkt.bra skick Pris 900 kr eller bud. Vid köp av flera tavlor diskuteras priset.
Jag har tre stycken oljemålningar varav två är stora (100*70cm) och den tredje är runt 40*40cm. Konstnärerna till de stora är Svend Hildebrand & Svend Östergaard och den lite mindre målningen har jag inte lyckats tyda signaturen till men datumet är 1949 och det ser ut som det står Steffen/Staffan Willberg men det är förmodligen inte rätt då det inte går att finna någon med det namnet som verkar passa men någon mer insatt kan kanske tyda den? 1000kr/st eller bud (dock ej skambud) är mitt utgångsläge! // Mvh