Till salu inom

"oljemålning konstnär ingrid nilsson säljes"

Karlstad
Idag

Kaffekanna med grädd och so...

250 kr
Citiboard
Huddinge
Igår

2st tavlor skapade av O. Lagus

4 500 kr
Blocket.se
Danderyd
Igår

Magnifik oljemålning av Lec...

4 000 kr
Blocket.se
Nacka
Igår

Abstrakt komposition

550 kr
Blocket.se
Gävle
Igår

Kristallskål, marmorpall, s...

600 kr
Blocket.se
Eksjö
Igår

Oljemålning av Magne Håland

5 500 kr
Blocket.se
Tumba
Igår

Förskollärarlitteratur

300 kr
Blocket.se
Butik Lund
Igår

Audi A3 Sportback 1.4TFSI S...

139 900 kr
Blocket.se
Landskrona
Igår

Stor ekskänk/sideboard Paris

4 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Stjärna på en liberal himmel! : Ingrid Gärde Widemar, advokat, riksdagsledamot, första kvinnan i högsta domstolen

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Atlantic Förlags AB. 1:a upplagan uppl. 2005. 332 s. Inbunden. 22x15cm. 610 gram. Nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick. Ingrid Gärde Widemar är en liberal föregångskvinna, född folkpartist. Hennes ledstjärna är människans frihet och kvinnors lika rättigheter med män. Hennes bok Hatt och huva blev en bestseller 1945. I riksdagen stred hon för särbeskattning, för gifta kvinnors rätt att bära sitt flicknamn, mot barnaga och sexuella övergrepp på barn, mot medicinska äktenskapshinder. I Nordiska rådet stred hon för frihet för Radio Nords sändningar. Hon arbetade mot proffsboxning och för högertrafik. En stor seger vann hon när de kvinnor som fått abort i Polen fick åtalseftergift 1965. Olle Nilsson och Brita Åsbrink tecknar en politisk biografi från 1940-talet fram till 1968 när Ingrid Gärde Widemar blev Sveriges första kvinnliga justitieråd och följde i pappa Natanael Gärdes fotspår. Till första sammanträdet kom hon i rosaröd dräkt en sprakande färgklick bland högsta domstolens rättsinnigt grå justitieråd. Aldrig läst.
60 kr
Bokbörsen.se

Ingrids första djurbok

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Bonnier Carlsen | Utg. 2014. Ej o.u. | Kartonnage. | 14 s. | 9789163877629 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska --- Mer info: Favorit i tuggvänlig utgåva /p Katerina Janouchs och Mervi Lindmans succéserie om busfröet Ingrid är en riktig småbarnsfavorit. Nu presenteras böckerna om Ingrid på nytt i ett stadigt litet format för de allra yngsta. Ingrid tycker om djur. Alla djur! Hon får klappa många. Tillsammans med Ingrid kan de riktigt små läsarna göra bekantskap med gulliga djur. Klappa katten och rasta hunden. Och kanske en tur på ponnyn? ""Nalleböckerna"" är nybörjarböcker med kvalité för de allra minsta barnen. Små greppvänliga böcker som tål att läsas högt, dreglas på och bläddras i om och om igen. ""Nalleböckerna"" är en serie med favoritböcker och karaktärer som omarbetats för att passa de yngsta läsarna i både format och innehåll. Först ut i serien är Nu kör vi av Jan Lööf, Viggos lilla ordbok av Birgitta Westin och Mati Lepp samt Leka tittut av Maria Nilsson Thore och Annika Thore. | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. Vi strävar efter att kunna skicka den inom 5-6 vardagar.
90 kr
Bokbörsen.se
Övrigt  ·  Stockholm

Oljemålning konstnär Ingrid Nilsson

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vacker oljemålning från konstnären Ingrid Nilsson, skagenmotiv. Inköpt på Hornsgatspuckeln. Galleri Nilsson och krall. mått 135 cm x135 cm
10 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj