Quantcast
Till salu inom: ”

oljemålning konstnär ingrid nilsson säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Konst

Stockholm
Konst

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Atlantic Förlags AB. 1:a upplagan uppl. 2005. 332 s. Inbunden. 22x15cm. 610 gram. Nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick. Ingrid Gärde Widemar är en liberal föregångskvinna, född folkpartist. Hennes ledstjärna är människans frihet och kvinnors lika rättigheter med män. Hennes bok Hatt och huva blev en bestseller 1945. I riksdagen stred hon för särbeskattning, för gifta kvinnors rätt att bära sitt flicknamn, mot barnaga och sexuella övergrepp på barn, mot medicinska äktenskapshinder. I Nordiska rådet stred hon för frihet för Radio Nords sändningar. Hon arbetade mot proffsboxning och för högertrafik. En stor seger vann hon när de kvinnor som fått abort i Polen fick åtalseftergift 1965. Olle Nilsson och Brita Åsbrink tecknar en politisk biografi från 1940-talet fram till 1968 när Ingrid Gärde Widemar blev Sveriges första kvinnliga justitieråd och följde i pappa Natanael Gärdes fotspår. Till första sammanträdet kom hon i rosaröd dräkt en sprakande färgklick bland högsta domstolens rättsinnigt grå justitieråd. Aldrig läst.
Bonnier Carlsen | Utg. 2014. Ej o.u. | Kartonnage. | 14 s. | 9789163877629 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska --- Mer info: Favorit i tuggvänlig utgåva /p Katerina Janouchs och Mervi Lindmans succéserie om busfröet Ingrid är en riktig småbarnsfavorit. Nu presenteras böckerna om Ingrid på nytt i ett stadigt litet format för de allra yngsta. Ingrid tycker om djur. Alla djur! Hon får klappa många. Tillsammans med Ingrid kan de riktigt små läsarna göra bekantskap med gulliga djur. Klappa katten och rasta hunden. Och kanske en tur på ponnyn? ""Nalleböckerna"" är nybörjarböcker med kvalité för de allra minsta barnen. Små greppvänliga böcker som tål att läsas högt, dreglas på och bläddras i om och om igen. ""Nalleböckerna"" är en serie med favoritböcker och karaktärer som omarbetats för att passa de yngsta läsarna i både format och innehåll. Först ut i serien är Nu kör vi av Jan Lööf, Viggos lilla ordbok av Birgitta Westin och Mati Lepp samt Leka tittut av Maria Nilsson Thore och Annika Thore. | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. Vi strävar efter att kunna skicka den inom 5-6 vardagar.
Vacker oljemålning från konstnären Ingrid Nilsson, skagenmotiv. Inköpt på Hornsgatspuckeln. Galleri Nilsson och krall. mått 135 cm x135 cm