Quantcast
Till salu inom: ”

oljemålning konstnär dan martin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

2001 TV 4 AB. Speltid 1.30. Språk svenska och engelska, textad på engelska och "utländska". Wayne Gretzky, Tolstoj, Guillo och David Batra. Alla är de framstående konstnärer som berikat omvärlden med sina samlade verk. Nu, kulturälskare, är det min tur att lysa upp era dystra arbetarhem med ännu ett storverk. I "Dan Bäckman 1-0" finns alla de verk som nästan visats på festivalerna i Canne, Venedig och inte minst Berlin. Ingmar Bergman själv har bett om en kopia. Finns det någon som kan motstå frestelsen att njuta av min utsökta regi i radioteateruppsättningen av ?Emil i Lönneberga?? ? Förmodligen inte! Orkar man leva med vetskapen om att ha missat mitt avslöjande dokument ?Billgren ? Snicksnackaren?? ? Osannolikt! I avsnittet ?70-talsrevolt? kan ni dessutom lära er hur man tas med kapitlets lakejer. Dessutom finns här en bakomfilm, ett antal feltagningar (ofta Buffy som klantat sig?!), regikommentarer, utländsk och engelsk text, den röda och den blå filmen, multi angle på vissa inslag, en frågesport och annat material aldrig tidigare skådat av vare sig kulturelit eller bonnläppar. Vive la vino tinto Dan Bäckman, autodidakt
Dagens Nyheter, Marieberg. 1984. 110 s. Kartonnage. Nyskick. -- Martin Lamm, den gudabenådade tecknaren, arbetade i decennier på Dagens Nyheters ledarsida men skrev blott en enda ledare, som här kan återges i sin helhet: "Släpp fångarne loss, det är vård". - Det är en bra ledare och den säger mycket om Martin Lamm, ger en glimt av honom som konstnär: den milda humorn, den konstnärliga ekonomin, den suveränt förtätade gestaltningen. - Martin Lamm var en genial tecknare. Det framgår av denna bok där vi samlat några av hans politiska teckningar från ledarsidan jämte en rad av hans många fantastiska karikatyrporträtt, ofta så talande att omgivande text nästan kändes onödig. Text, jo det finns några hågkomster och anekdoter i denna bok. Men mest är det Martin som för ordet. - Boken är rikt illustrerad med Martin Lamms teckningar och karikatyrer.
Oljemålning konstnär Dan Martin
Fyra vackra oljemålningar av kända svenska konstnärer från tiden före eller omkring 1900-talets mitt för endast 390 kr styck. Målade av Dan Martin (38x35cm), Karl Abel (54x63cm), E. Höglund (61x56cm) och Gideon Isaksson (77x52cm). Avhämtas i Sollentuna.