Quantcast
Till salu inom: ”

omklädning skoterdyna säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi bygger, omformar, höjer och klär om alla former av dynor efter kundens önskemål! Vi har efter åratal lärt oss vad som funkar och inte funkar i olika miljöer alla material vi får tag i finns till försäljning till er som vill fixa själv. Vi har dom hårda skumgummi materialen! Vi jobbar med alla märken Arctic cat Ski-doo Yamaha Polaris Lynx Sno-Tric Aktiv Larven Ockelbo Rajd skiroule. Vi löser dit problem välkommen in på hemsidan www.hanngrens.nu och kika på bilder och vad vi håller på med i övrigt!
Kom eller skicka in din skoterdyna så tar vi lös klädseln och syr upp ett nytt och sätter fast det igen. Du får en hel och fin dyna som kan slitas på i flera år igen. Är det så att vi måste komplettera eller laga skumgummin så blir det en extra kostnad. Ni kan även ta lös klädseln och skicka in den så syr vi upp en ny för 800kr så får ni klä den själva. Skickar ni hela dynan kostar det 1200kr så tar vi lös klädseln, syr en ny och sätter fast den igen. Besök gärna vår hemsida www.tajmo.se för flera produkter. Möjlighet till delbetalning finns på hemsidan.
Tillverkning, reperation, omklädning och ombyggnad av skoterdynor! Efter 100 års arbete med alla former av sadlar, dynor och sitt miljöer så har vi samlat på oss erfarenheten hur man löser era önskemål och problem och fått tillgång till dem bästa materialen. Välkommen in till oss eller in på våra sociala medier för att få smakprov och inspiration. Hemsida: www.hanngrens.nu Facebook: AB Hanngrens Bil & Sadelmakeri Instagram: hanngrens Youtube: hanngrens Har vi bara en original dyna att starta med så fixar vi: Höjning Sänkning Omformning Färgmatchning Mjukare Hårdare Värme FSX Hål Tillbyggnad Passagerardynor Sömnad Priser inkl.moms. Ny klädsel eller reperation av klädsel monterat och klart 600 - 3000 kr beroende på dyna och önskemål! Ombyggnationer maila eller ring för offert! Om företaget Tillverkning, reperation, omklädning och ombyggnad! All form av industri och grövre sömnad! Välkommen in till oss eller in på våra socialamedier för att få smakprov och inspiration. Hemsida: www.hanngrens.nu Facebook: AB Hanngrens Bil & Sadelmakeri Instagram: hanngrens Youtube: https://www.youtube.com/user/hanngrens
Kom eller skicka in din skoterdyna så tar vi lös klädseln och syr upp ett nytt och sätter fast det igen. Du får en hel och fin dyna som kan slitas på i flera år igen. Omklädning skoterdyna enkel 1300kr Omkläddning skoterdyna dubbel 1500kr Vill ni själva klä om så kan vi sy ny klädsel. Skicka in den lösa klädsel så syr vi upp ett likvärdigt. Du tar själv lös och sätter fast den nya. Klädsel skoterdyna enkel 800kr Klädsel skoterdyna dubbel 950kr Vi använder endast kvalitetsmaterial som även klarar -40C. Är det så vi måste reparera dynan så lägger vi oftast in ett lite styvare skum. Det tillkommer en liten kostnad ifall det skulle vara så att vi måste reparera skumdynan. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er. Om företaget I mer än 40 år har Tajmo strävat efter att leverera, tillverka och utforma ytterkläder och utrustning med högre slitstyrka och bättre funktion, för arbete och andra krävande aktiviteter i kallt klimat.
Kom eller skicka in din skoterdyna så tar vi lös klädseln och syr upp ett nytt och sätter fast det igen. Du får en hel och fin dyna som kan slitas på i flera år igen. Omklädning skoterdyna enkel 1300kr Omkläddning skoterdyna dubbel 1500kr Vill ni själva klä om så kan vi sy ny klädsel. Skicka in den lösa klädsel så syr vi upp ett likvärdigt. Du tar själv lös och sätter fast den nya. Klädsel skoterdyna enkel 800kr Klädsel skoterdyna dubbel 950kr Vi använder endast kvalitetsmaterial som även klarar -40C. Är det så vi måste reparera dynan så lägger vi oftast in ett lite styvare skum. Det tillkommer en liten kostnad ifall det skulle vara så att vi måste reparera skumdynan. Vår hemsida erbjuder flera olika betalningsalternativ. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er på mejl eller telefon 0953-30108 eller titta in på vår hemsida. Om företaget I mer än 40 år har Tajmo strävat efter att leverera, tillverka och utforma ytterkläder och utrustning med högre slitstyrka och bättre funktion, för arbete och andra krävande aktiviteter i kallt klimat.