Quantcast
Till salu inom: ”

omplaceringshundar blekinge säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Storvuxen, 4-årig, positiv och aktiv bearded colliehane söker ett lugnt och stabilt hem hos människor med tidigare erfarenhet av hund och som har förståelse för hans 'bagage' och vad det kan innebära. Helst inga andra hanhundar i nya hemmet eftersom det förmodligen skulle försvåra situationen onödigt mycket - tikar med 'normalt' beteende fungerar däremot oftast bra. Hunden är MH-beskriven och officiellt vallanlagstestad (rasanpassat anlagsprov) med gott resultat och med en person/familj med rätt inställning och mycket tålamod är han den bästa kompisen man kan tänka sig. Rätt hem är viktigare än priset på hunden. OBS! Endast seriösa personer göre sig besvär! Välkommen att kontakta kennel Boomtown för mer information.
Vi söker en omplaceringshund gärna en blandis åt golden-labbehållet. Helst inte mer än 2 år. Hunden måste gå bra ihop med mindre barn och andra hundar bl a eftersom vi vistas på landet från maj-september där det finns gott om både hundar o barn:). Vi är ett medelålders par som haft hund i många år. Tyvärr miste vi vår Zeb i cancer i september och nu längtar vi efter en ny familjemedlem. De senaste 10-15 åren har vi tagit hand om omplaceringshundar och Zeb tog vi hand om när han var 2 år och vi hade honom sammanlagt i 10 år. Vi brukar aktivera våra hundar en del med tex blodspår och sök men även lydnad. Helst ska hunden kunna gå lös och komma på inkallning. Vi är mycket ute i skog o mark och promenerar och då får våra hundar springa fritt. På somrarna bor vi vid havet och brukar låta våra hundar bada och jaga bollar i vattnet. Vi bor i Karlskrona så vi ser helst att ni inte bor mer än ca 20 mil härifrån. Vi vill gärna hämta hunden i ert hem så får träffa hunden i hans/hennes hemmiljö. Låter detta intressant så hör av er/dig!
Jag och min sambo är intresserade av en omplaceringshund. Jag har haft hundar runt omkring mig i hela mitt liv, studerat olika inlärningssätt och tränat brukshundar. Vi är sugna på att skaffa en hund att skämma bort med kärlek. Vi är 23 år gamla och kommer att ha gott om tid för hunden då jag studerar och min sambo jobbar skift. Hunden vi letar efter ska vara av mellanstor till stor typ(ras har ingen större betydelse och blandras går också bra), max 5 år gammal, helt frisk, stabil i sitt psyke och vara van vid katter och andra hundar. Hunden ska vara rumsren och kunna grundläggande lydnad. Hör av er! Med vänliga hälsningar Sara Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Har för tillfället tagit hand om en hund som som inte kunde bo kvar hos sina ägare. Nu behöver denna snälla och trogna tik ett nytt lugnt och stabilt hem, gärna hus eller villa. Behöver en trygg ägare att fästa sig vid. Hon är sex år gammal och gillar att springa och leka och vill helst hålla sig nära dig som ägare. Det viktigaste är att hon kommer till ett tryggt hem och har någon att ty sig till!
Vi bor på en liten gård på landet och har alltid haft hund. Vår nuvarande hund, en schäfer på 4 år, ...