Quantcast
Till salu inom: ”

hundar till salu fransk bulldog säljes

Gardiner

Umeå

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

En hanvalp säljes till ett tryggt och kärleksfullt hem. Tror du att du har det rätta hemmet till denna lilla kille så är du välkommen att höra av dig. Även en tikvalp säljes med bibehållen avelsrätt, endast inom Jämtlands län och helst i Östersund. Självklart är valpen: Registrerad i SKK Ägarregistrerad i Jordbruksverket Vaccinerad Avmaskad Veterinärbesiktigade Doldafelförsäkrad Chippad Ett litet valppaket medföljer vid leveransen innehållande: Den mat valpen är van att äta Koppel & Halsband tuggben + lite annat smått och gott!
2 st tikar fawn-färgade, Fransk Bulldog, födda den 9 okt-11, av självfödande tik. Renrasiga, utan stamtavla. De säljes till rasmedvetna, kärleksfulla , intressenter. De är lev.klara v. 49, 6 dec, eller efter öv.komm Vid lev. äro de vet.bes. vacc chippade avmaskade 3års dolda fel försäkrade i Agria Kan tingas mot handpenning a 3000kr, som ej återfås vid ångerköp. Ej foder, ej avbet. Pris: 12 000kr Tel: Agneta 0762-649156
Hej! Jag tänker sälja min lilla Nora som är 5 månader. Hon är jättefin, bra psyke, lekfull, rumsren, pasar bra med andra hundar,katter och en perfekt sällskap till barnet. Hon är full vaccinerad, besiktad, avmaskade, id-märkta och registrerad på Jordbruksverket. Ej stamtavla men hon är 100% renrasig. OBS!! Om du tycker att du kommer att bli rätt person för att får köpa min lilla Nora kontakta mig.
Hej. Är en stor familj med barn, katt och två dvärgpudlar. Vi söker efter en franskbulldog tik då jag blivit stormförtjust i denna rasen. Krav är att hon har stamtavla. Ingen problemhund. Snäll mot barn och djur. 0-3år. Jag jobbar 80% och får mer än gärna ta med mig hundarna till jobbet :-) Hör av er om ni har någon tjej som ni tror skulle passa oss. Skriv och berätta om hunden och vad ni har tänkt för pris så hör vi av oss. Med vänlig hälsning, Linda m.fam.
Valp är efter två sunda och friska föräldrar. Söta små valp en hane kvar som söker efter egna kärleksfulla hem som förstår vad en hund är och vad den behöver. Han är vana vid barn, andra djur och alla vardagliga ljud. Mycket sociala som älskar att busa, äta och sova:) Vid leverans han är * ID-märkt * Vaccinerad * Avmaskad * Veterinärbesiktigade ua * Registrerad JBV Ej stamtavla Ej Reg.skk