Quantcast
Till salu inom: ”

omplaceringshundar kalmar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Förtält

Mörbylånga
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Omplacering av en toppen kille. Han är född 20091231. Jättesnäll i alla lägen. Han behöver komma till någon som har all tid i världen för honom. säljes endast till varaktigt hem. får inte säljas vidare eller överlåtas till någon annan, då ska han komma tillbaka till mig. Han är en blandning av labrador, flat coat, schäfer och collie. endast seriösa göre sig besvär att höra av sig. ring helst. PS han har problem med att åka bil. Så helst till någon som bor på landet så han slipper åka en massa bil.. jag väljer den som han ska bo hos efter kontakt o besök Akut!
Stor blandras på 5år, hanhund som är kastrerad. Söker någon aktiv person som har tid. Han är en problemhund om man har andra hundar eller katter. Han stressar uppsig, skäller. m.m. Men som ensam hund, är han underbar. Alltid glad och posetiv. Älskar att träna, spåra och aktiveras. Ingen soffliggar hund (dagtid). Om ni har stor trädgård så är vi inte intreserade. Denna hund ska inte bara gå och drälla, då blir han odräglig. Jag har 2 andra hundar, men han drar upp dom i varv, och vi klarar inte av situvationen. Vi har även 4 katter, som får gå på tå här hemma. Vi tycker inte att detta känns rätt. Varken för han eller dom andra djuren. Han har haft annat hem, men blivit tillbaka lämnad 2 gånger, bla för att han skäller i lägenhet. nu hoppas vi att det finns någon som verkligen kan lägga tid på denna fina kille. Nu hoppas vi att vi kan hitta hans SISTA hem! Bilder finns om ni/vi är intreserade.
Stor hund på 5 år omplaceras omgående. Kräver seriöst hem. Är en problemhund, OM man har andra hundar eller katter. Vill vara ensam hund. Annars blir han mycket stressig och dominant. Annars helt underbar, glad och posetiv till allt. Bara han får vara med. Stora raser, schäfer, dobber, bordercollie.
Stor blandras hane på 5år, omplaceras akut. Han vill inte vara ensam hemma. För mera info ring eller maila
Aktiv, stor hanhund på 5 år. Vill inte vara ensam hemma. Kastrerad.