Till salu inom

"omplaceringshundar welsh corgi säljes"

Solna
4 dagar

Bilsamling

1 200 kr
Blocket.se
Värmdö
12 dagar

Welsh mountainhingst

100 kr
Blocket.se
Västerås
13 dagar

Leksaksbilar corgi, lesley,...

ABC-Annons.se
Västerås
13 dagar

CORGI BIL

150 kr
ABC-Annons.se
Västerås
13 dagar

CORGI BIL

120 kr
ABC-Annons.se
Västerås
13 dagar

CORGI BIL

120 kr
ABC-Annons.se
Västerås
13 dagar

Corgi bil,bilbane-delar

150 kr
ABC-Annons.se
Butik Helsingborg
17 dagar

Aladdinn stammar med Nuredd...

500 kr
ABC-Annons.se
Västerås
17 dagar

Småbilar och Merkur byggsats

200 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Mörbylånga

Bäst i test valp

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Nej, naturligtvis kan ingen valp vara "bäst-i-test" men en hundvalp kan vara bra, riktigt bra. Kennel Wesa Borg, med start 1971, har just nu en kull WELSH CORGI CARDIGAN valpar till salu. Alla sex valparna, födda den 28 februari är i färgen klassiskt varmt rödbrindle. WELSH CORGI CARDIGAN är som ras praktisk, glad, lättlärd och utan rasbundna sjukdommar. Som vi säger efter 15 år med rasen, "en cardigan gör en glad" och vad kan vara bättre än att bli glad av sin vovve! Valparna säljs helt enl Svenska Kennelklubbens rekommendationer. Kennel Wesa Borg, Pia Schröder 0708690776, 048538750 (Öland) PS Har en ljuvlig väluppfostrad ettårig tik till salu. "Dolly" är ingen omplaceringshund, utan hennes syster blev snäppet bättre och det är djungelns hårda lag på en seriös kennel, bara det bästa är gott nog att avla vidare på!
11 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Varberg

Welsh Corgi Cardigan-valpar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Welsh Corgi Cardigan-valpar födda i mars, redo för sina nya hem efter 13 juni, då de är 8 veckor gamla Valparna uppfyller kraven för hänvisning från både SKK och rasklubben, SWCK På SWCK:s hemsida står det mer att läsa om rasen och dess egenskaper.. Mamman är den enda corgin i Sverige som genomfört de två mentalbeskrivningar som är godkända av SKK Pappan, BATMAN FOREVER Controversia, kan du läsa mer om på www.controversia.pl Givetvis är valparna renrasiga "på riktigt", reggade i SKK med stamtavla, försäkrade, vana vid kloklippning och allt annat som brukar stå listat i annonser.. DESSUTOM får varje valp får med sig ett EU-pass, OCH jag bjuder på 1 års medlemskap i rasklubben :) Går bra med mail som första kontakt, skriv lite om dig/er och hur tankarna går om att ta hand om en valp/unghund/vuxen hund.. Glöm inte ditt tlfnr så jag kan ringa upp!
9 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Mörbylånga

Fix och färdig WELSH CORGI CARDIGAN

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu är de för många igen mina hundar, eller om jag helt enkelt har en för liten bil! För alla får inte plats att åka med till stranden. Ettåriga lilla Dolly ska flytta till ett eget gosigt hem. Dolly är väluppfostrad, koppelvan, rumsren och äääääääääääälskar att åka bil. Rasen welsh corgi cardigan är en kul, sund, frisk och vettig ras utan några rasbundna krämpor. Vill du läsa mer om rasen? Gå då in på min hemsida www.wesaborg.se Kennel Wesa Borg har varit aktiva hunduppfödare sedan 1971, så jag lovar, det finns back up bakom en WELSH CORGI CARDIGAN från mig. Dolly säljs enligt SKK:s rekommendationer Kennel WESA BORG (15km från Kalmar) PS Vi har även en jättesnygg tikvalp till salu!
7 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Mörbylånga

Cardiganungtik, Tajler

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Världens sötaste welsh corgi cardigantik, Wesa Borgs Elisabeth Tayler behöver ett nytt hem. En vettig och sansad ungtik, född 130228 som funkar i koppel i stan likväl som i full rulle i skog och mark. WELSH CORGI CARDIGAN är en lättlärd, kul ras utan några rasbundna sjukdomar. Fattar vad man säger och är urmysiga att ha med sig. Tajler är ingen omplaceringshund utan har bott på kennel Wesa Borg i hela sitt liv. Varför jag behöver sälja henne? Lite fullt i stugan och trångt bak i bilen! Naturligtvis är hon registrerad i SKK, avmaskad, vaccinerad, ID-märkt och vet besiktigad Kennel Wesa Borg en gedigen kennel sedan 1971. Pia Schröder Kennel Wesa Borg, mitt på vackra Öland! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
11 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj