Quantcast
Till salu inom: ”

one piece butik stockholm säljes

Slöja one piece

Malmö

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Body one size

Malmö
Richard mille

Stockholm
Gucci keps

Stockholm
Body svart

Malmö
Body grön

Malmö

Tidigare annonser till salu

Presentkort på Onepiece säljes! Funkar både i butik och på internetbutik. Giltigt till och med 26/1-12. Säljes för 1000kr eller högstbjudande! Här finns det massa snyggt! http://onepiece.com/ Butik i Stockholm ligger på Mäster Samuelsgatan 11. Butik finns även i Göteborg, Malmö och Smögen. Onepice finns både till Dam och Herr. Jag kan möta upp i Stockholm eller skicka på posten.
Supersnygga cyklar från det Danska märket Avenue Har vi nu ett antal i butik i massor av olika färger och komponentval. Här är en av dessa cyklar som finns i butiken. Ordinarie pris på denna cykel är 9900 kr vi släpper denna för 7425 kr Färg: FOZEGREY MAT Växlar: 9 SPEED SHIMANO TIAGRA Bromsar: SHIMANO IM-55 ROLLERBRAKE Styre AVENUE ONE PIECE BAR (OPB) Ram EXCLUSIVE ALLOY W/CARBON SHELL Storlek 61
Övrigt, stl. XS, herr Hej, nu säljer jag min äkta OnePiece eftersom jag inte använder den längre. Den är använd ett fåtal gånger, bara inomhus. Den är för både män och kvinnor. Den är nästan i nytt skick, dvs inga fläckar, inge slitet tyg osv. Man skulle i princip kunna hänga upp den i butiken igen och folk skulle inte märka att den är begagnad. Jag säljer den prutat och klart för billiga 500 kr.
ONE PIECE Presentkort värt 1190:- säljes för 890:- Gäller för butiken på Mästersamuelsgatan, Sthlm City Postas eller hämtas.
Övrigt, stl. 36 (S), dam One piece är det mest inne du kan ha Detta är ett ORGINAL köpt från one piece butiken i Stockholm Kvitto medföljer. Pris är 800:- men kan diskuteras 0:-