Till salu inom

"orbitrek säljes"

Lund
Igår

Crosstrainer OrbiTrek

400 kr
Blocket.se
Falköping
Igår

Möbler, instrument, trädgår...

50 kr
Blocket.se
Mjölby
3 dagar

Crosstrainer OrbiTrek Platinum

1 500 kr
Blocket.se
Värmdö
3 dagar

Orbitrek Platinum Cross tra...

650 kr
Blocket.se
Flen
4 dagar

OrbiTrek Thane Fitness

750 kr
Blocket.se
Askersund
8 dagar

Orbitrek elite crosstrainer

300 kr
Blocket.se
Sjöbo
6 år

Orbitrek Platinum

300 kr
ABC-Annons.se
Kumla
9 år

ORBITREK

800 kr
ABC-Annons.se
Växjö
9 år

Orbitrek Platium

1 000 kr
ABC-Annons.se
Stockholm
10 år

Orbitrek

400 kr
ABC-Annons.se
Visar sida 1 av 2

Tidigare annonser till salu

Sport och Fritid  ·  Sundsvall

Orbitrek och Blender

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Säljer min Orbitrek pga platsbrist sen flytt. Den användes flitigt i början men sen har den bara stått. Just när jag använde den fick jag bra resultat av bara 10 min om dagen så den fungerar om man orkar ;) Den har även en liten monitor som räknar sträckan, hastighet och kalorier bland annat. Säljer även en Blender som används 3-4 gånger. Sen fick jag ett mixersätt i present så den har inte använts nån mer den är alltså nästan som ny. Pris: Orbitrek: 950kr (nypris 2199kr) Mixern 200kr (nypris 300kr) Vill du köpa båda kan du få dom för 1000kr. HÄMTAS i Nacksta.
950 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Gotlands län

Orbitrek i fint skick

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Säljer nu min Orbitrek då jag bara använt den några gånger och nu står den bara och samlar damm. Tänkte att någon annan kanske kan ha nytta av den istället. Det är en sån som på bilden. Det är inga fel på den, den fungerar jättebra, jag är helt enkelt för lat för att använda den! Nypris: 1995:- Jag säljer den för 1200:- Finns i Visby, måste hämtas då jag inte har nån bil och så är jag definitivt inte tillräckligt stark för att bära den! Hör av er till mig via mail. Bilder kan fås vid intresse! //Jessika
1 200 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Upplands-Väsby

Orbitrek Elite

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Orbitrek Elite säljes. Köpt våren 2009, men knappt använd (max fem gånger) och är därför alltså i nyskick. Träningsskiva på DVD ingår. Nypris 1995 :- Säljes för 1000:- Finns för avhämtning i Runby, Upplands Väsby. Nås på telefonnummer: 08 - 591 299 79, från kl.18. Eller mobiltelefon: 0737 - 67 29 19 (Dock kan jag vara svår att få tag på via mobilen, lämnar därför även min make, Peters nummer: 070 - 35 35 35 6)
1 000 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Huddinge

Trampmaskin OrbiTrek Platinum

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
•Ram i stål, som tål belastningar på upp till 125 kg. Det ger en säker och stabil träning. •Extra breda pedaler med halkfri beläggning, så att du inte glider av. •Både fram- och tillbakalöp är elliptiska, vilket ger naturliga rörelser. •Med stavarna tränar du även överkroppen. •Microknapp för steglös inställning av motståndet jämför med många andra maskiner där motståndet ställs in i steg •Inbyggd pulsmätare och fyrfunktionsmonitor som visar kaloriförbränning, tidsförbrukning, distans och hastighet Hörlurar med radio medföljer.
700 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Huddinge

Orbitrek elite

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hejsan! sälja nu min Orbitrek elite då jag inte använt den sen jag köpte den, jag har testat den någon gång ibland ,,, men jag kan säga att sen är nästan oanvänd. Med Orbitrek Elite kan du förbränna kalorier och bygga upp dina muskler smidigt, enkelt och utan skadlig belastning på leder och knän. Med Orbitrek Elite systemet är det möjligt att gå ner en hel byx- eller klänningsstorlek på bara 12 dagar - garanterat! Elite är det perfekta träningsredskapet för hela din kropp, oavsett din vikt, ålder, och din fitness-nivå.
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj