Till salu inom

"orbitrek platinum säljes"

Tomelilla
5 dagar

Crosstrainer OrbiTrek

500 kr
Blocket.se
Sjöbo
6 år

Orbitrek Platinum

300 kr
ABC-Annons.se
Degerfors
Igår

Audi A4

119 000 kr
Blocket.se
Stockholm
10 år

Orbitrek Platinum

900 kr
ABC-Annons.se
Kungälv
Igår

Cybex platinum

700 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Sport och Fritid  ·  Växjö

Orbitrek Platinum

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
1år gammal T.o.m lite skyddsplast kvar. Skulle jag tippa på hur många timmar den är använda, så kanske 5 Dvs knappt använd alls. Har inte kunnat pga graviditet och nu tar den bara SÅÅ mkt plats i vår lilla lya. Den var väldigt uppskattad och populär när jag också nappade på den =) Den hjälper dig att förbränna fett, trimma och träna musklerna och sätta fart på kaloriförbrukningen. Jag vet att massvis med människor har lyckats gå ner väldigt många kg! Det var ju min tanke också när jag köpte den! Din med? Säljer den nu för 1600:- Finns på Dalbo i Växjö Fler bilder finns!
1 600 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Malmö

Crosstrainer märke Orbitrek

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Crosstrainer Orbitrek platinum Märke: Orbitrek platinum (bra kvalitet) Storlek: L 90 cm. B 51 cm. H 153 cm (tar inte stor plats) Vikt: 25 kg. (lätt att flyttas och omplaceras) - Felfri och skadefri. - Saknar display men kabeln och kontakten finns. - Skruvarna är lite rostiga men det påverkar inte maskinfunktion. - Säljas på grund av platsbrist. Priset: 400 kr. (billigast på Blocket) Finns i Malmö
400 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Crosstrainer Orbitrek Platinum

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Igår
Orbitrek har en ram i stål som tål belastning upp till 125 kg. Pedalerna är breda och långa. Pedalen har en halkfri yta så man inte glider av. Det finns stavar som man håller i, och dessa tränar man överkroppen med. Man kan ställa in motståndet själv genom att vrida på en justeringsknapp. En träningsdator där tid, hastighet, distans och kaloriförbrukning finns även kopplad på trainern. Endast mycket sparsamt använd efter en knäoperation.
800 kr
Blocket.se

Orbitrek Platinum Crosstrainer

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Orbitrek Platinum Crosstrainer Sparsamt använd Enkel att använda, tål belastning upp till 125 kg, ett enkelt träningsredskap att ha hemma :-) Nypris ca 3000 kr Säljer denna för 1000 kr OBS! Annonsen gäller endast Crosstrainern som syns längst bak i bild, ej träningsmaskinen framför ! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 000 kr
Blocket.se
Friskvård och hälsa  ·  Karlstad

Crosstrainer "Orbitrek"platinum

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Hejsan jag har en crosstrainer som bara står o dammar i ett hörn! Köpt på tv shop ingen skit alltså! Orbitrek platinum,nästan aldrig använd. Ny pris 1995kr Man kan ställa in olika motstånd. Har ingen bild men kan fås om så önskas,jag kan skicka med mobilen bara jag har ett tele nr. Mvh Tony Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
400 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj