Quantcast
Till salu inom: ”

orbitrek platinum säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Crosstrainer Orbitrek platinum Märke: Orbitrek platinum (bra kvalitet) Storlek: L 90 cm. B 51 cm. H 153 cm (tar inte stor plats) Vikt: 25 kg. (lätt att flyttas och omplaceras) - Felfri och skadefri. - Saknar display men kabeln och kontakten finns. - Skruvarna är lite rostiga men det påverkar inte maskinfunktion. - Säljas på grund av platsbrist. Priset: 400 kr. (billigast på Blocket) Finns i Malmö
Orbitrek har en ram i stål som tål belastning upp till 125 kg. Pedalerna är breda och långa. Pedalen har en halkfri yta så man inte glider av. Det finns stavar som man håller i, och dessa tränar man överkroppen med. Man kan ställa in motståndet själv genom att vrida på en justeringsknapp. En träningsdator där tid, hastighet, distans och kaloriförbrukning finns även kopplad på trainern. Endast mycket sparsamt använd efter en knäoperation.
Orbitrek Platinum Crosstrainer Sparsamt använd Enkel att använda, tål belastning upp till 125 kg, ett enkelt träningsredskap att ha hemma :-) Nypris ca 3000 kr Säljer denna för 1000 kr OBS! Annonsen gäller endast Crosstrainern som syns längst bak i bild, ej träningsmaskinen framför ! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hejsan jag har en crosstrainer som bara står o dammar i ett hörn! Köpt på tv shop ingen skit alltså! Orbitrek platinum,nästan aldrig använd. Ny pris 1995kr Man kan ställa in olika motstånd. Har ingen bild men kan fås om så önskas,jag kan skicka med mobilen bara jag har ett tele nr. Mvh Tony Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.