Till salu inom

"crosstrainer orbitrek säljes"

Idag

Crosstrainer och tränings c...

700 kr
Blocket.se
Höganäs
Idag

Crosstrainer

800 kr
Blocket.se
Eskilstuna
Igår

Precor EFX546 elliptical fi...

7 000 kr
Blocket.se
Nacka
Idag

Ny Crosstrainer Epsilon XT70

3 000 kr
Blocket.se
Sundbyberg
Idag

Abilica Winstride Crosstrainer

3 000 kr
Blocket.se
Lysekil
Igår

Crosstrainer

1 500 kr
Blocket.se
Lilla Edet
2 dagar

Sole E35 Crosstrainer

8 000 kr
Blocket.se
Lund
Igår

Crosstrainer v-fit

700 kr
Blocket.se
Sundsvall
Igår

Crosstrainer

750 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Sport och Fritid  ·  Eslöv

Orbitrek Platinum/ Crosstrainer

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Orbitrek Platinum/ Crosstrainer •Ram i stål, som tål belastningar på upp till 125 kg. Det ger en säker och stabil träning. •Extra breda pedaler med halkfri beläggning, så att du inte glider av. •Med stavarna tränar du även överkroppen. •Inbyggd pulsmätare och fyrfunktionsmonitor som visar kaloriförbränning, tidsförbrukning, distans och hastighet. Inställningen för motståndet är lite defekt, därav billigt pris. Dock går den hur bra som helst att använda ändå och man får lätt och snabbt upp pulsen :o)
700 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Solna

Kom i form med orbitrek

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Säljer nu min orbitrek (crosstrainer) Platinum som är knappt använd eftersom jag har ett gymkort. Med orbitrek tränar du hela kroppen. -simulerar de naturliga kropprörelsena helt perfekt -Hjälper dig att få bättre balans - du behöver bara använda 20-30 min per dag för att komma i form. - unika armstavar som har två positioner, en för armrörelse och en för utan. Så du kan bara träna benen om du vill. Ordpris: ca 1 800 kr Jag säljer den för 600 kr.
600 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Sundsvall

Orbitrek Platinum Crosstrainer

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Säljer en suverän träningsmaskin i nyskick. Ger en effektiv träning för hela kroppen. Några av de viktigaste fördelarna: -Simulerar de naturliga kroppsrörelserna helt perfekt -Hjälper dig att få en bättre balans -Ger perfekt träning för hela kroppen -Balanshjulet har en fläktfunktion, så att du svalkar kroppen medan du tränar -Den är lätt kompakt, och kan enkelt plockas undan -Du behöver bara använda den 20-30 minuter om dagen för att komma i form Nypris 1695:- Mitt pris: 900:-
900 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Helsingborg

Crosstrainer Orbitrek Elite

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Med Orbitrek Elite kan du förbränna kalorier och bygga upp dina muskler smidigt, enkelt och utan skadlig belastning på leder och knän. Resultaten från en universitetsstudie visar att Orbitrek Elite aktiverar så många som 6 stora muskelgrupper samtidigt - rumpa, lår, armar, axlar, rygg och bröst. Ju fler muskelgrupper som arbetar, desto fler kalorier kan du förbränna, och desto snabbare går du ner i vikt. Orbitrek Elite är det perfekta träningsredskapet för hela din kropp, oavsett din vikt, ålder och fitnessnivå.
1 000 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Västerbottens län

Elite orbitrek

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Säljer min Crosstrainer "OrbiTrek Elite Den är perfekt för den som gärna tränar hemma! Med OrbiTrek tränar man hela kroppen (bak, lår, armar, axlar, rygg och bröst). Den låter ingenting och har små hjul vilket Maskinens "armar" kan man lätt ta av, vilket gör det lättare att transportera den i bilen. Den kostar i butik/på nätet ca 3200 kr. Jag säljer min för 1400 kr. Har självklart ingen möjlighet att skicka den, utan måste komma och hämtas
1 400 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj