Quantcast
Till salu inom

"orbitrek platinum crosstrainer säljes"

Halmstad
2 dagar

Köksbord-i fint kskick för...

300 kr
ABC-Annons.se
Huddinge
Igår

Crosstrainer

500 kr
ABC-Annons.se
Huddinge
Igår

Crosstrainer

500 kr
ABC-Annons.se
Ockelbo
Igår

Sljes

1 000 kr
Blocket.se
Butik Tumba
2 dagar

Beam Platinum SC 385

ABC-Annons.se
Stockholm
Igår

Pioneer CDJ 2000-M Nexus Li...

20 150 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Sport och Fritid  ·  Lidingö

Crosstrainer Orbitrek platinum. TOPPSKICK

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Orbitrek har en ram i stål som tål belastning upp till 125 kg. Pedalerna är breda och långa. Pedalen har en halkfri beläggning så man glider inte av. Man kan ställa in motståndet själv med att vrida på en microknapp. Datorn visar kaloriförbränning, tid, distans och hastighet. En mycket bra maskin som tränar alla kroppens muskler och visar ganska snart ett snyggt resultat. Prutat & Klart.
575 kr
Blocket.se

Crosstrainer

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Orbitrek Platinum har en ram i stål som tål belastning upp till 125 kg. Pedalerna är breda och långa. Pedalen har en halkfri beläggning så man glider inte av. Det finns stavar som man håller i och dom tränar man överkroppen med. Man kan ställa in motståndet själv med att vrida på en microknapp. # Längd: 90 cm # Bredd: 53 cm # Höjd utan handtag: 73 cm # Höjd med handtag: 157 cm # Årsmodell: 2009 Den säljes nästan helt oanvänd. Den är i bra skick och och bekväm vid träningspass.
500 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Huddinge

Viktbänk/Bänkpress och Orbitrek Platinum/C.T

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
1. Viktbänk/bänkpress: Det är en smidig viktbänk med fast skivstångsupplägg för bänkpress som trots sitt format är mycket stadig. Modellen är utrustad med både bencurl samt bröstpresstation och har ett reglerbart ryggstöd. Ingår 2st 5 kg vikter samt skivstång. Bara använd några få gånger, säljer pga ont om plats. Köpt för 1400, säljer den nu för 600 kr. 2. Orbitrek platinum/Crosstrainer: Allt står här - http://www.tvins.com/products/orbitrek/orbitrek.php Säljer den pga ont om plats. Köpt för 1495 kr, säljer den nu för 500 kr.
500 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Halmstad

OrbiTrek Platinum, crosstrainer

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer en crosstrainercykel i fint skick, endast använd några gånger. Orbitre Platinum DeLuxe är en fantastisk träningsprodukt, som ger dig en allsidig träning. Den hjälper dig att förbränna fett, trimma och träna musklerna och sätta ordentlig fart på kaloriförbränningen. Mått på Orbitrek: •Längd: 90 cm •Bredd: 53 cm •Höjd utan handtag: 73 cm •Höjd med handtag: 157 cm Läs mer på följande länk: http://www.tvins.com/products/orbitrek/orbitrek.php Nypris: ca 3 500 kr.
1 500 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Gnosjö

OrbiTrek Platinum, crosstrainer

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Säljer en crosstrainercykel i fint skick. Orbitre Platinum DeLuxe är en fantastisk träningsprodukt, som ger dig en allsidig träning. Den hjälper dig att förbränna fett, trimma och träna musklerna och sätta ordentlig fart på kaloriförbränningen. Mått på Orbitrek: •Längd: 90 cm •Bredd: 53 cm •Höjd utan handtag: 73 cm •Höjd med handtag: 157 cm Läs mer på följande länk: http://www.tvins.com/products/orbitrek/orbitrek.php Nypris: ca 3 500 kr.
800 kr
Blocket.se