Till salu inom

"original celine väska säljes"

Uppsala
Igår

Jawa tws 50 klass 2

5 000 kr
Citiboard
Falun
Igår

Ny väska rosa

200 kr
Citiboard
Karlstad
Idag

ATEM Television Studio Pro...

23 000 kr
Blocket.se
Mjölby
Idag

Bmw 318d

39 900 kr
Blocket.se
Munkfors
Idag

Bmw k100 lt

12 000 kr
Blocket.se
Idag

4st Stolar 70-tal

500 kr
Blocket.se
Öckerö
Idag

OLYMPUS LS-11 Audio Recordi...

850 kr
Blocket.se
Trollhättan
Igår

Välvårdad Ryds 470 Gt,Yamah...

55 000 kr
ABC-Annons.se
Falun
Idag

Bugaboo Fox

7 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Mulberry Alexa Bayswater LV speedy epi Celine

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Jag söker en original Mulberry Bayswater väska, brun eller svart. I gott skick. Samt en original Mulberry Alexa i brunt el svart. Även en original Louis Vuitton epi speedy 30, den i svart alltså. Eller Celine Boston Bag svart med original kvitto. Hör av er! Kvitto från köptilfälle till väskan är ett krav som bevis att den är original! Kan mötas upp el skickas med spårbar post, betalning via paypal, payson för säkerhet!
0 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Stockholm

Märkesväska - Céline original med certifikat

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fick en brun CÉLINE väska i present som jag vill sälja. Den är 100 % original. Säljes utan kvitto men äkthetscertifkat medföljer. Väskan levereras med sin tillhörande tygpåse där den har förvarats sen jag fick den. Märket Céline's hemsida är http://www.celine.com/ Ordinarie pris är ca 8000:-. Säljes för 3500:- Väskan är ny och kan hämtas i Stockholm, eller skickas via post men då står köparen för frakten.
3 500 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Uppsala

Celine Cabas Väska

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
En garanterat original Celine väska i den populära Cabas modellen finns här till salu. Väskan är i navy/blåsvart färg och köptes i aug 2011 på Nathalie Schuterman. Endast använd ett fåtal gånger så inga märken eller tecken på slitage finns. Väskan mäter ca 35 x 32 cm, rymmer ett A4 format. Denna modell har en förslutningsbar dragkedja. Kvitto, dustbag, skötselråd och alla intyg finns. För fler frågor eller bilder är det bara att höra av sig! Vid snabb affär kan priset tänkas att diskuteras. OBS Inga returer och köparen står för frakt.
6 000 kr
Blocket.se

Celine Mini Boston Bag. Svart

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu ska favoritväskan lämna plats för en ny. Celine Mini Boston Bag. Original i finaste skinn. Inköpt i Cannes för ett år sedan. Alla lappar och äkthetsintyg och dustbag finns kvar, dock inte kvittot tyvärr. Serienummer inuti väskan. Väskan är i perfekt skick, som ny, förutom en liten skada som man inte tänker på. Se bild. Jag jobbar mycket i danmark just nu men jag svara alltid på mail:). Happy shopping! Nypris: ca 9000:- Pris: 5000:- har jag tänkt mig:).
5 000 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Stockholm

Original - Celine & Marc by Marc Jacobs

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Celine - Boston Luggage Micro Tote i mörk grå mocka och grått läder. Inköpt på Printemps i Paris och är garanterat original. Väskan är sparsamt använd och i mycket gott skick. Pris: 5 900 kr Marc by Marc Jacobs: Dr Q Hobo bag från Marc by Marc Jacobs i svart läder. Inköpt på Barney´s i NYC och är garanterat original. Väskan är sparsamt använd och i mycket gott skick. Pris: 1 400 kr Jag kan mötas upp i centrala Stockholm eller skicka väskorna, då står köparen för frakten.
5 900 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj