Allt till salu inom "chanel väska"

Sortering:
Chanel 19 handbag
Upplands-Bro
3 dagar

Chanel 19 handbag Visa liknande

64 000 kr
Blocket.se
Chanel WOC
7 dagar

Chanel WOC Visa liknande

30 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 15

Tidigare annonser till salu

Väskor  ·  Borås

Chanel Jumbo- väska

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Chanel Jumbo-väska i svart lammskinn, original. Ny och oanvänd, har bara legat i sin dustbag i garderoben. Väskan har guldfärgade detaljer, dubbla lock, och den har vinröd insida. Väskans mått är: Längd: Ca 30-33 cm Höjd: Ca 20 cm Bredd: Ca 8 cm Måtten är tagna när väskan är tom. Dustbag och alla tillbehör finns. Nås per mail!
1 500 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Säffle

Chanel liknande väska från Topshop

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 år
Säljer min superfina beiga Chanelliknande väska nu efter rensning i garderoben. Går att ha korta handtag i form av en guldkedja eller släppa ner ett och ha det långt. Insidan är i snyggt peopardtyg och det finns olika fack som går att låsa med guldig dragkedja, bland annat mobilfack.Den köptes på Topshop i England i höstas och bara användt den ett par gånger sedan dess :)För 250 kronor så kan den bli din!Vid intresse når ni mig på mail : amandaarvidsson@live.seeller mobil : 0722276932
250 kr
Fyndtorget.se
Övrigt  ·  Laholm

Original Chanel väska

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Original Väska från Chanel Helt ny med dustbag , serienummer finns på certifikatlapp samt även i väskan Mycket praktisk handväska som man kan bära över axlen eller i handen Ett stort fack som stängs med dragkedja i mitten. På vardera sida om detta fack finns två öppna fack. Tack för titten =) Betalning till konto i swedbank, köparen står för fraktkostnader Pris: 1500 kr+ frakt 95 kr.
1 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kronobergs län

Chanel väska

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Hej! Säljer min Chanel väska /oroginal, använd men i fint skick. Jag har själv köpt den begagnad från blocket. Dustbag och alla äktehets papper kvar! Serienummer för väskan är 10501946 som finns inuti väskan och på kortet som medföljer. För att undvika problem kan väskan ej skickas den säljes bara vid träff,så du kan se den väl innan du köper den. Jag jobbar i Växjö så jag kan ta den med om så önskas! Säljes för högsta pris men ej under 2500kr. maila vid intresse, jag svarar samma dag.
2 500 kr
Blocket.se

Chanel 2.55 Large Flap Bag

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Till salu Chanel väska med guldkedja med klassisk röd insida. Guldkedja med genomflätad läderrem som kan användas antigen som korta dubbelhandtag eller som en lång rem för axeln. Ficka på baksidan. Väskan har det klassiska CC-låset i fram. Stor sömsydd CC-logga i det röda fodret. Strolek Large. Höjd: 31 cm, Bredd: 19 cm, Djup: 8 cm Köpt på secondhand i storbritannien. Levereras i Dustbag Väskan är i fint vintageskick. What you see is what you got
599 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj