Quantcast
Till salu inom: ”

chanel väska säljes

Chanel väska

Stockholm
Chanel väska

Linköping
CHANEL VÄSKA

Skellefteå
Chanel väska

Göteborg
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Chanel Jumbo-väska i svart lammskinn, original. Ny och oanvänd, har bara legat i sin dustbag i garderoben. Väskan har guldfärgade detaljer, dubbla lock, och den har vinröd insida. Väskans mått är: Längd: Ca 30-33 cm Höjd: Ca 20 cm Bredd: Ca 8 cm Måtten är tagna när väskan är tom. Dustbag och alla tillbehör finns. Nås per mail!
Säljer min superfina beiga Chanelliknande väska nu efter rensning i garderoben. Går att ha korta handtag i form av en guldkedja eller släppa ner ett och ha det långt. Insidan är i snyggt peopardtyg och det finns olika fack som går att låsa med guldig dragkedja, bland annat mobilfack.Den köptes på Topshop i England i höstas och bara användt den ett par gånger sedan dess :)För 250 kronor så kan den bli din!Vid intresse når ni mig på mail : amandaarvidsson@live.seeller mobil : 0722276932
Original Väska från Chanel Helt ny med dustbag , serienummer finns på certifikatlapp samt även i väskan Mycket praktisk handväska som man kan bära över axlen eller i handen Ett stort fack som stängs med dragkedja i mitten. På vardera sida om detta fack finns två öppna fack. Tack för titten =) Betalning till konto i swedbank, köparen står för fraktkostnader Pris: 1500 kr+ frakt 95 kr.
Hej! Säljer min Chanelväska /oroginal, använd men i fint skick. Jag har själv köpt den begagnad från blocket. Dustbag och alla äktehets papper kvar! Serienummer för väskan är 10501946 som finns inuti väskan och på kortet som medföljer. För att undvika problem kan väskan ej skickas den säljes bara vid träff,så du kan se den väl innan du köper den. Jag jobbar i Växjö så jag kan ta den med om så önskas! Säljes för högsta pris men ej under 2500kr. maila vid intresse, jag svarar samma dag.
Till salu Chanel väska med guldkedja med klassisk röd insida. Guldkedja med genomflätad läderrem som kan användas antigen som korta dubbelhandtag eller som en lång rem för axeln. Ficka på baksidan. Väskan har det klassiska CC-låset i fram. Stor sömsydd CC-logga i det röda fodret. Strolek Large. Höjd: 31 cm, Bredd: 19 cm, Djup: 8 cm Köpt på secondhand i storbritannien. Levereras i Dustbag Väskan är i fint vintageskick. What you see is what you got