Quantcast
Till salu inom: ”

celine väska säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Gucci väska

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min jättefina väska från Celine pga att jag inte använder den tillräckligt mycket. Väskan är i finaste lammnappa med guldiga dragkedjor i sidorna vilka kan användas för att göra den större. En ficka inuti för småsaker. Väskan är inköpt i London på en secondhandbutik för ca 4000:-. Inga märken, helt felfri. Dustbag och cert medföljer, dock har jag inget originalkvitto, därav priset. Nu säljer jag den för 2500 eller bud. Kan skickas på posten men jag ansvarar inte för om något händer.
Oanvänd Celine clutch, bi colour i färg powder och khaki. Dustbag ingår. Guldfärgad dragkedja som går ned 3 cm på ena kortsidan. Mått 25 cm x 17 cm. Nypris 3500 på Nathalie Schuterman. Inköpt på Matches i Notting Hill i London för 280 GBP i april. Jag garanterar att väskan är äkta. Aldrig använd, jag fick fel färg. Säljes för 2500 SEK. Lägre bud är inte av intresse.
Jag säljer min Celine Väska som är i mycket bra skick! Jag bor i malmö men studerar i Lund så kan lämna väskan i båda städer. Den köptes i ABCD butiken i Malmö för nästan 3000 kr!! Jag säljer den för 1000 vilket är ett MYCKET bra pris!! Jag har kvar dustbagen och kvittot och allt som man fick till väskan för att bevisa att den är äkta.
Säljer en Céline väska med 100% äkta läder för de som vill vara lite extra fancy. Har både kvitto och intyg. 2400:- Två Michael Kors väskor förstahandsval jätte fina o riktigt bra kvalité 550:- st. (Svarta SÅLD) Alla tre väskor är använda max två ggr. Alltså nästan i nyskick. Väskorna finns o hämta i Pb i västerås eller fraktas med REK FÖRST TILL KVARN.
Hej säljer min populära celine väska, som jag fick i present ! Då den är inte min style . Väskan är helt oanvänd! Och den är svår att få tag i.. Original kvitto , dusbag, påsen medföljer. Mer bilderkan mailas ! Storlek medium, mått 30*30*17 Nypris är 18000kr Mitt pris är 8500kr Om du önskar att väskan skickas, då måste pengarna överföras till mitt konto innan den skickas :) Obs! Endast seriösa köpare, Och vid snabb affär kan tänka mig gå lite ner i priset :) Väskan finns kvar så länge annonsen finns kvar!!!