Quantcast
Till salu inom: ”

påfågel fjädrar säljes

Tidigare annonser till salu

Har över en helt komplett uppsättning utav flugbindningsmaterial. Allt som behövs för att binda flugor finns. Ett urval av vad som finns är: Städ Trådhållare Sax Tupphackel Hönshackel Påfågel Ekorrsvans Chenille Massa olika trådar Olika sorters tinsel Massa fjädrar Kanon förvaring för allt material och även för krokar mm. Med mycket mer se bilder. Detta sett är kanon för nybörjaren som behöver städ mm. Men även för den som vill ha massa material billigt.
Detta är en vacker blå glasskål designad av Bertil Vallien för Kosta Boda. I glaset är jämnt fördelade svarta cirklar i spiral och inom varje cirkel är en bubbla som ser ut som ögat av en påfågel fjäder . Den nedre delen av skålen övergår sömlöst i en klar glasfot. På botten är inskrivet : Boda , B Vallien , 57529 , den andra och tredje siffran i numret som indikerar att skålen ritades 1975 .
Färgsprakande vintage chic bohem påfågel fjäder örhängen - trendiga!
Olika örhängen gjorda av fjädrar, handgjorda av en svensk tjej i Brasilien. Alla fjädrar är biprodukter av matfåglar som höns, fasaner och påfågel. Alla unika, lite mindre 195:-, lite större 250:-.
Hej ska sälja alla mina flugbindningssaker för intresset har minskat. 2 städ saxar 3 hackeltänger tubverktyg 3 olika trådhållare ca 20 rullar med tråd lim massvis med krokar i olika storlekar garn i olika färger 60-70 st olika påsar med fjädrar(tex. påfågel, tuppnacke, blåräv, olika änder) och fler saker Finns även 2 böcker om flugbindning och häften. Pris 1400kr eller bud. Kan skickas men då betalar köparen frakten Kan skicka bilder via mejl