Quantcast
Till salu inom: ”

påfåglar säljes

Tidigare annonser till salu

Nu säljer jag mina fiskar. Jag har tröttnat på stora fiskar och pga ett akvariehaveri bor dom för trångt. där finnes: Parachromis Managuensis "Jaguar ciklid" Som har en underbar yngelvård och ser dessutom snygga ut. Astronotus ocellatus "påfågel ciklid" som jag ej har fått yngel på än pga för mycket fisk men dom har lekt och lagt ägg. Har även 5stora malar av olika sorter som är mellan 20-30cm. Malarna kostar mellan 200-300kr/st Cikliderna kostar 50kr/st Bra pris vid smidig affär. Ta med stora spannar med lock för transporten. Kontakta mig helst på mob 0707-398400 då jag ej kollar mejlen så ofta.
Hej hej alla fågel älskare nu skulle jag vilja sälja min äkta påfågel eftersom jag ska flytta till Stockholm ett tag och orkar tyvärr inte dra runt med den..den är äkta och kommer ända från Asien värdet på den ligger runt 45000. Men eftersom jag ska flytta när som helst och inte kan ta med den måste jag få iväg sen så jag tänkte släppa den för nånstans mellan 25-30 tusen :) ni får gärna komma förbi och kolla glasen och hela skåpet som ligger under får ni också med er Mvh Danial!:)
Säljer en fräsch och rymlig lägenhet på 40kvm med stort kök. Väl planerad planlösning med 3 garderober i hallen. Våning 2 av 3, med utsikt över ågårdsgatan. En väldigt billig lägenhet att äga med en hyra på 1722kr där värme, vatten och hushållsel ingår i hyran. Med 2 minuters promenad till torget är det nära till allt. Möjlighet för varm-garage finns. Mig når ni lättast per telefon under kvällstid eller via mail. Lägenheten är tillgänglig från den 1/7-12.
Billigt boende i centrala Ronneby Rymligt kök med mycket förvaring (finns diskmaskin). Renoverat -08. Hall med 3 st garderober. Badrum med badkar, tvättställ och toalett. Vardagsrum med parkettgolv, plats för både säng och soffa. Lugnt område I källaren finns förutom ett stort förråd även tvättstuga och cykelförråd. Garageplats går att hyra (207 kr/månad) Djur och rökfri Mycket stabil förening I avgiften ingår värme, vatten, el och kabel-tv Bredband via fiber
Stenströms. 1994. 310 s. Pocket. 18x11cm. Nära nyskick. Handling: Hebe lyssnar i hallens mörker till en familjeöverläggning. Morfadern har kallat samman Hebes tre äldre systrar och eras framgångsrika män till en diskussion om Hebes oväntade graviditet. Beslutet, som är enhälligt, är att den ska avbrytas. Hebe, som har en annan mening, flyr ut i natten. Tolv somrar senare lever hon lycklig, ensam med sin son i en stad vid havet i Cornwall. Hebe har två huvudsakliga talanger - att laga man och att älska - och dessa har hon utövat med värdighet, både privat och med förtjänst. När Hebes livsväv blir hoptrasslad hotas den jämna lunken och hennes liv förändras.