Till salu inom

"påfåglar säljes"

Nyköping
3 dagar

Ägg från svartvingad påfågel

150 kr
Blocket.se
Sunne
4 dagar

Påfåglar

3 500 kr
Blocket.se
Vellinge
5 dagar

Påfågel

4 000 kr
Blocket.se
Sjöbo
7 dagar

Påfågel ungar

1 000 kr
Blocket.se
Ulricehamn
7 dagar

Blå Påfåglar Hanar

1 500 kr
Blocket.se
Åmål
8 dagar

Påfåglar

2 500 kr
Blocket.se
Varberg
7 dagar

Höns

50 kr
Blocket.se
Falun
2 månader

Kinesisk vas

100 kr
Citiboard
Malmö
3 år

Indiska påfågelduvor

400 kr
ABC-Annons.se
7 år

Påfåglar

750 kr
ABC-Annons.se
Butik Blekinge län
12 år

Barbie som Öprinsessan

Hyrahyra.se
Butik

Skolplansch Påfågel

539 kr
NYTT Trendrum.se
Butik

Corsage Påfågel

169 kr
NYTT Slipskungen.se
Butik

Corsage Påfågel Kristall

159 kr
NYTT Slipskungen.se

Tidigare annonser till salu

Fiskar  ·  Åstorp

Stora fiskar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nu säljer jag mina fiskar. Jag har tröttnat på stora fiskar och pga ett akvariehaveri bor dom för trångt. där finnes: Parachromis Managuensis "Jaguar ciklid" Som har en underbar yngelvård och ser dessutom snygga ut. Astronotus ocellatus "påfågel ciklid" som jag ej har fått yngel på än pga för mycket fisk men dom har lekt och lagt ägg. Har även 5stora malar av olika sorter som är mellan 20-30cm. Malarna kostar mellan 200-300kr/st Cikliderna kostar 50kr/st Bra pris vid smidig affär. Ta med stora spannar med lock för transporten. Kontakta mig helst på mob 0707-398400 då jag ej kollar mejlen så ofta.
50 kr
Blocket.se
Antikt  ·  Örebro

Påfågel

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej hej alla fågel älskare nu skulle jag vilja sälja min äkta påfågel eftersom jag ska flytta till Stockholm ett tag och orkar tyvärr inte dra runt med den..den är äkta och kommer ända från Asien värdet på den ligger runt 45000. Men eftersom jag ska flytta när som helst och inte kan ta med den måste jag få iväg sen så jag tänkte släppa den för nånstans mellan 25-30 tusen :) ni får gärna komma förbi och kolla glasen och hela skåpet som ligger under får ni också med er Mvh Danial!:)
25 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Blekinge län

Fräsch lägenhet på centrala Påfågeln

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Säljer en fräsch och rymlig lägenhet på 40kvm med stort kök. Väl planerad planlösning med 3 garderober i hallen. Våning 2 av 3, med utsikt över ågårdsgatan. En väldigt billig lägenhet att äga med en hyra på 1722kr där värme, vatten och hushållsel ingår i hyran. Med 2 minuters promenad till torget är det nära till allt. Möjlighet för varm-garage finns. Mig når ni lättast per telefon under kvällstid eller via mail. Lägenheten är tillgänglig från den 1/7-12.
200 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Blekinge län

Välplanerad 1:a i Brf Påfågeln, Ronneby

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Billigt boende i centrala Ronneby Rymligt kök med mycket förvaring (finns diskmaskin). Renoverat -08. Hall med 3 st garderober. Badrum med badkar, tvättställ och toalett. Vardagsrum med parkettgolv, plats för både säng och soffa. Lugnt område I källaren finns förutom ett stort förråd även tvättstuga och cykelförråd. Garageplats går att hyra (207 kr/månad) Djur och rökfri Mycket stabil förening I avgiften ingår värme, vatten, el och kabel-tv Bredband via fiber
210 000 kr
Blocket.se

Flickan och påfåglarna

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 år
Stenströms. 1994. 310 s. Pocket. 18x11cm. Nära nyskick. Handling: Hebe lyssnar i hallens mörker till en familjeöverläggning. Morfadern har kallat samman Hebes tre äldre systrar och eras framgångsrika män till en diskussion om Hebes oväntade graviditet. Beslutet, som är enhälligt, är att den ska avbrytas. Hebe, som har en annan mening, flyr ut i natten. Tolv somrar senare lever hon lycklig, ensam med sin son i en stad vid havet i Cornwall. Hebe har två huvudsakliga talanger - att laga man och att älska - och dessa har hon utövat med värdighet, både privat och med förtjänst. När Hebes livsväv blir hoptrasslad hotas den jämna lunken och hennes liv förändras.
29 kr
Bokbörsen.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj