Quantcast
Till salu inom: ”

ulefos kamin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tillverkad 1903. Helrenoverad till nyskick dvs. blästrad, murad med keramisk massa, kittad och till sist svärtad. Har även glimmer i luckan så man ser elden. Mycket effektiv och ovanlig modell. Höjd 160 cm Bredd 52 cm Djup 60 cm Pris 13900:- + moms OBS! Endast telefonkontakt. Observera att vi har fler spisar och kaminer än de som ligger ute på blocket. Ring för mer info.
En grönemaljerad Ulefos kamin av järn med mässingsfront, 50- eller 60-tal, som vi tänkte sätta in i vårt hus, men det blev en kakelugn istället av olika skäl. Aldrig använd av oss, men kontrollerad hos en kamingubbe hos "hus till hus" (http://www.hustillhus.se/?spisar-kaminer,46) i Alingsås som sa att den var fin och tät. Finns t.o.m. ett grillgaller till om man känner för en korv efter avslutad eldning. Den är jättetung, men går att bära på två man om man plockar ut innandömet.
gjut-järns kaminulefos norway nr105 grön med koppar-kant och nät skydd. med ingjutnings muff bakåt 180 mm. säljes för själv avhämtning ,se bifogade bilder.