Quantcast
Till salu inom: ”

ulefos kamin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mycket vacker och effektiv etagekamin. Alla pyntluckor och krona helt och fint. Dessa kaminer utnyttjar vedens värme mycket bra eftersom röken går som i en kakelugn. Kaminen är blästrad och målad med färg som tål 600 grader. En etage kan även tas bort om man inte villha den så hög. Rökröret uppåt eller åt sidan Ny eldfast sten är inmurad i eldstaden. Har du frågor så ring mej på tel 070 6551344 Sven.
En riktig monsterkamin som är 192 cm hög, Det går in 60 cm lång ved och eldstaden rymmer ca 100 liter. Nya brännjärn. Den väger ca 200 kg och kan plockas isär i 4 delar så den går att transportera, det är mycket tjockt gjutjärn så det är ingen tunn 3mm plåt som i nya kaminer vilket ger lååång eftervärme. Blästrad och målad utvändigt. Rökröret till höger, vänster eller uppåt. Lämplig till ett stort rum. Om du är intresserad ringer Du Sven på tel 070 6551344
Tillverkad 1903. Helrenoverad till nyskick dvs. blästrad, murad med keramisk massa, kittad och till sist svärtad. Har även glimmer i luckan så man ser elden. Mycket effektiv och ovanlig modell. Höjd 160 cm Bredd 52 cm Djup 60 cm Pris 13900:- + moms OBS! Endast telefonkontakt. Observera att vi har fler spisar och kaminer än de som ligger ute på blocket. Ring för mer info.
En grönemaljerad Ulefos kamin av järn med mässingsfront, 50- eller 60-tal, som vi tänkte sätta in i vårt hus, men det blev en kakelugn istället av olika skäl. Aldrig använd av oss, men kontrollerad hos en kamingubbe hos "hus till hus" (http://www.hustillhus.se/?spisar-kaminer,46) i Alingsås som sa att den var fin och tät. Finns t.o.m. ett grillgaller till om man känner för en korv efter avslutad eldning. Den är jättetung, men går att bära på två man om man plockar ut innandömet.
gjut-järns kaminulefos norway nr105 grön med koppar-kant och nät skydd. med ingjutnings muff bakåt 180 mm. säljes för själv avhämtning ,se bifogade bilder.