Quantcast
Till salu inom: ”

papegojbur säljes

Papegojburen
F
Papegojburen
F
PAPEGOJBUREN
F
Papegojburen
F
Papegojburen
F
Papegojburen
F
Papegojburen
F
Papegojburen
F
Papegojburen
F
Papegojburen
F
Papegojburen
F
Papegojburen
F
Papegojburen
F
Papegojburen
F

Tidigare annonser till salu

Stor fin papegoj bur. Är helt ny och ligger fortfarande i kartong. Färgen är giftfri, har en knagglig yta. Totala måttet på buren med frö uppfångarna är:(B/T/H) 102 x 80 x 170 cm Utan uppfångarna är måttet ca 78cm bred och 57cm djup. Dörrens mått är 34x92cm Vidden mellan gallret är 2cm. Tjockleken på gallret är 0,4cm. Färgen är grå/silver. Det medföljer 6 matskålar och sittpinnar. Utdrags skivor uppe och nertill, för rengöring. Frakt med DHL kan ordnas
Stor och rymlig papegojbur som knappt är använd och de följer med 6 st matskålar, 4 i buren och 2 utanpå buren, sen skickar jag med lite leksaker oxå. Buren köptes ny den: 2011 - 08 - 19 och är i toppskick. Och vi gav för den 6500:- så är du seriöst intresserad så ge mig ett bra bud så blir den din vid snabb affär. Samma bur som på bilden som jag har. Den som gör en snabb och smidig affär med ett bra bud får ta den. Skall bort omg pgr av flytt. Hämtas på plats !!!
Ska sälja våran Papegojbur pgr av att vi ska flytta och vi kommer att skaffa en större te våra gojor. Alla tillbehör medföljer och leksaker och massa matskålar. Måtten: 160 cm hög 77 cm bred Buren/leksaer köptes för 7000:-. Så ja säljer allt som ett paket och buren är nu nerplockad. Så ge mig ett seriöst bud och först till kvarn får hämta den. Buren är i toppskick och säljes inte för skambud.
Mangoo en Murhuvad papegoja önskar nytt hem.Hon är tam på 8 år,hona,Ringmärkt,uppföddarbevis och dna test Hon är en fin o frisk fågel kan säga hej hej då och visslar.Storbur kan följer med. Stor, kraftig papegojbur med matskålar, leksaker , MM, medföljer. PRIS 3500KR PAPEGOJA OCH BUR. ELLER 3000KR FÖR PAPEGOJA. 1000kr FÖR BUR. Avskaffas p.g.a allergi. Mvh
Har en ringmärkt grå jako som söker ett nytt hem då jag tyvärr inte har den tid Jako behöver. Grå Jako är hona sex år gammal, tam och mycket kelig, certikat könstestning finns och följer med. Pris 5500kr två papegojbur kan också sälja. om du ringer gör du det efter kl:1600 och innan kl:2100 vardagar helger kan du ringa när du vill! Tel: 072-26 36 732.

... eller prova att söka på stora papegojburar billigt