Quantcast
Till salu inom: ”

pekingese säljes

F
F

Tidigare annonser till salu

Vår hane, född 090716, och tik född 091217 söker tillsammans ett nytt hem. Vi delar inte på dem!!! Du som vill och kan ta hand om oss måste ha gott om tid att ge oss omtanke, kärlek och motion. Detta är väluppfostrade hundar som kräver, helst att du bor i hus och har nära till natur. Lägger medvetet inte ut bilder. Är du seriöst intresserad, skriv eller ring. så får ni även se dem. De är chippade och har fått alla vaccinationer. Priset är för båda.
Tyvärr måste vi sälja vår jack russel / pekingese Valp, ser dock ut som en lågställd jack russel. En hane på 6 månader. Då vi har fått allergi i familjen kan vi inte ha han kvar. Fullt frisk och bra psyke. Vaccinerad chippad och besiktigad. U.a Vi ser helst att han kommer till någon som antingen bor på landet, eller någon som håller på med jakt / agillity . Skicka mail vid intresse så kan vi berätta mer.
1 långhårig blandrastik av liten ras söker nu efter ett eget hem . Hon är blandning chinese crested/pekingese. Denna lilla tjej är leveransklar vid 8 veckor den 3:e Juli . Pigg och glad, full i bus :) . Vid leverans är hon avm. chip-märkt vacc, vet.bes och har en dolda fel försäkring. Jättesöt tjej som vill komma till ett hem med massor av kärlek. Kan tingas mot handpenning som ej återbetalas vid ånger. Och hon är INTE gratis !!! Ring för mer information. Söker ej efter brevvänner ! Endast intresserade ombedes höra av sig !
Säljer nu min fina tik p.g.a. att jag inte har den tid hon behöver. Hon fyllde 1 år förra månaden, väldigt snäll och tycker om att kela. Hon är rumsren Är van vid andra hundar och katter och även van vid barn. Priset är inte viktigt då jag helst vill att hon kommer till ett bra hem. Kan ej återlämnas !!! Ring för mer INFO !
Vår Pekingese tik söker ett nytt kärleksfullt hem. Hon är född 30/12-09 Hon är en jätte social och framåt tjej som är mycket glad i människor, stora som små. Hon är van andra mindre hundar och katt. Reg:skk Vetrinärbesiktigad Vaccinerad Avmaskad Chip-märkt Har du ett hem med mycket tid och kärlek och är seriöst intresserad, hör då av dig till mig. Ej avbetalning eller foder.