Till salu inom

"pekingeser valpar till salu säljes"

Kristianstad
Igår

Bordercollie/Jaktlabrador

13 000 kr
Blocket.se
Norrköping
Igår

Chihuahuavalpar

25 000 kr
Blocket.se
Täby
Igår

Labradoodlevalpar Täby

37 000 kr
Blocket.se
Nybro
Igår

Chihuahua-valpar

22 000 kr
Blocket.se
Tumba
Igår

Chihuahua valpar

20 000 kr
Blocket.se
Strömsund
Igår

Siberian husky

15 000 kr
Blocket.se
7 dagar

Hundar pomeranian/pekingese

18 000 kr
Blocket.se
Värnamo
13 dagar

Hane till avel

2 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Falkenberg

Valpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Jag har 4 söta valpar, 2 tikar & 2 hanar. Pappa är pekingese och mamman är blandras med pekingese. Vi väntar på avmaskning, vaccenering och id-märkning så när valparna levereras så är allt klart! Valparna är födda 20/3, så dom är inom kort leveransklara. Bild 1 : Mamman å valparna. Bild 2 : Pappan Seriösa köpare är välkomna att ringa mig för mer information osv. Alla dagar efter kl. 19.30... Eller maila! Pris kan diskuteras, vi är ute efter ett bra hem för hundarna! Anela 0729-238487
4 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Eslöv

Engelska pekinges

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej måste tyvärr sälja mina underbara valpar nu. Där 5 månader gamla de är vana vid barn och är busiga som valpar ska vara. De har alla vaccinerade och av maskade. Måste sälja de för att min son är allergisk mot hundar och jag jag visste inte om det. Doktor sa att jag måste bli av med hundarna. Mamman är också kvar så ni kan också träffa mamman om ni vill Och mamman är registrerad på skk. Ni kan nå mig bäste på hotmail pga för att jag studerar .
5 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Lund

Renrasig(Cream)Pekingese 9 veckor gammal

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Vi har två renrasig Pekingese valpar 9 veckor gammal, 1 tik och 1 hane som nu är redo att flytta till nya hem. Chen och Jessi gosig rumsren och tillgiven är van vid barn och andra hundar! Bilder 2 av mamma!!! • Vet. bes. • Chip märkta • Avmaskade • Vaccinerade • Reg i jordbruksverket Pris:tik 8500kr pojke:7500kr Endast seriösa ingen avbetalning!
7 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Hallands län

Shih-tzu/Pekingese valpar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
2 tikar och 2 hanar finns kvar. Valparna är fulla av energi och gillar att gosa. De är allergivänliga (=de fäller inte) Våra två renrasiga Shih-tzu tikar har fått valpar. Pappan till båda kullarna är renrasig Pekingese, och finns i hemmet. Vid leverans så är de: *Chipade *Vet. bes. *Vaccinerade Leveransklara runt 20 Oktober. Kan tingas mot handpenning på 1500:- som inte fås tillbaka vid ånger. Resten betalas enligt överenskommelse. För mer info och bilder ring!
5 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Grästorp

Pekinges/papillon valpar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Ulltottarna är redo att flytta!! Det finns 1tik (vänster på bild) och en hane (till höger) valparna är nu 8 v och leveransklara och är vac,vetrinär besiktigade u.a samt chippade och avmaskade De är 50% pekinges och 50% papillon men utseende och päls lik en pekingese. Vid seriöst intresse ring! Ej mailsvar!! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
5 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj