Quantcast
Till salu inom: ”

söta cavapoo valpar till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Underbart söta och trevliga Rottweilervalpar, tikar och hanar. Valparna är nu över 8 veckor och leveransklara. Mycket trevliga, sociala och lugna föräldrar. Pappan har stamtavla och är en mycket stor och kraftig hane , med väldigt goda resultat på utställning. Tiken, har ej stamtavla (ca 10%Schäfer i sig ) . Är en väldigt lyhörd och trevlig familjehund med ett superlynne. Valparna är: *Vaccinerade *Besiktade *Avmaskade *Chipmärkta * Vana vid katter Första kontakt helst via mejl ,pga obekväma arbetstider!
Nu har jag bara denna söta lilla gossen kvar. Mamman är Cavalier King Charles och pappan Dvärg Pudel, båda föräldrarna är supersociala och det är ner ärvt i valparna. Han är nu 9 veckor och är leveransklar.Dessa små sötnosar är en del av vår familj. Dom är mycket sociala och mysiga, tycker om att pussas och vara i famnen. Vid intresse kan jag skicka bilder på mamman och pappan också. Ni får gärna maila eller ringa och berätta er familjesituation.Vid leverans är dom :VeterinärsbesiktigadeChippadeVaccinerade en gångKloklipptaNybadade Avmaskade 2 gångerOch det medföljer en kasse med mat, leksak, snuttefilt med mammas och syskons doftSöker nu ett nytt kärleksfullt hem, gärna familj med barn och som bor i hus. Eller en aktiv person. Jag vill inte sälja till någon som arbetar fulltid och bara ska lämna hunden hemma ensam och kommer hem på sin lunch och ska gå ut med den. Detta är en bebis som behöver social kontakt så mycket som det går på 24 timmar och behöver gå ut flera gånger om dagen.Det går bra att tinga en valp 1500 kr och fås ej tillbaka om man ångrar sig.Så länge annonsen är inne finns det valp kvar.
2st mycket sociala Cavapoo hanar, födda 13 okt. Dom är Svarta med inslag av både brunt och grått. Mamman är en renrasig Cavalier King Charles med ett super temperament , pappan är en renrasig dvärg Pudel som är en mycket trevlig hund. Valparna är uppfödda inomhus med barn och katt, är väldigt sociala och vill hela tiden kela och mysa. Dom är leverans klara den 8 Dec och då är dom , avmaskade, vac, chippade och vet.bes. Kan tingas för en handpenning på 1500kr.
Nu har jag bara denna söta lilla gossen kvar. Mamman är Cavalier King Charles och pappan Dvärg Pudel, båda föräldrarna är supersociala och det är ner ärvt i valparna. Han är nu 10 veckor och är leveransklar och han är i princip rumsren. Det är absolut inget fel på denna söta lilla kille bara för att han är sist ut. Konstigt nog var han finast i kullen, men någon ska ju vara sist ut. Den här rasen är väldigt lik Cockerpoo, fast dessa blir något mindre bara, lika trevliga och intelligenta. Dessa små sötnosar är en del av vår familj. Dom är mycket sociala och mysiga, tycker om att pussas och vara i famnen. Här nedan ser ni också bilder på mamman och pappan. Ni får gärna maila eller ringa och berätta er familjesituation. Vid leverans är dom : Veterinärsbesiktigade Chippade Vaccinerade en gång Kloklippta Nybadade Avmaskade 2 gånger Och det medföljer en kasse med mat, leksak, snuttefilt med mammas och syskons doft Söker nu ett nytt kärleksfullt hem, gärna familj med barn, han älskar barn. Det går bra att tinga en valp 1500 kr och fås ej tillbaka om man ångrar sig. Så länge annonsen är inne finns det valp kvar.
Cavapoo valpar finns ! Mamman är Cavalier o pappan är en Dvärg/Toy Pudel. Valparna är små söta o goa hårbollar =) Mamman och pappan är mkt trevliga familjehundar som trivs bra med både barn, o andra hundar. Valparna växer upp i hem miljö, med alla de typer av ljud som ingår, dammsugare, barnskrik, disk, musik, besök, osv. De äter ett bra färskfoder blir avmaskade regelbundet, får sina klor klippta, och givetvis även ett bad innan de flyttar =) De kommer vara leveransklara tisdag den 29 April de är då 8 veckor gamla. Vid leverans är de: Veterinär besiktade ID/Chip - märkta Vaccinerade Regelbundet avmaskade Dolda fel försäkrade Valparna letar trygga hem, hos människor som tänkt igenom valet att skaffa en hund, har tid o intresse - nu och även i framtiden (trots ev. jobb/barn) Mamman träffas i hemmet med sina valpar, pappan finns hos grannen vid intresse =) Valp kan tingas mot handpenning på 1500:- Pappa ca 35cm/mkh vikt ca 5-6 kilo Mamman 34 cm/mkh vikt ca 4, 5 kilo Friska i patella o hjärta Tel : 0761 364 522 Finns även hem nr att få via mail vid intresse. Enklast att nå mig via telefon direkt, men kollar även min mail varje dag vid kvällstid. (efter kl 20 00 ) Mailvänner/otrevligheter/bildsamlare gör er inte besväret ens!! Seriöst intresserade ringer - kommer o tittar/när ni bestämt att ni vill ha en valp!! 1 Tik - brun 2 Hanar Svarta