Quantcast
Till salu inom: ”

perfekt musik studio bord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Perfekta Dj-bordet för dig som vill lära dig att dj:a eller för seriösa dj:s! Funkar till allt, Cd-skivor, Usb-minnen, Ipod eller koppla direkt till datorn och mixa med hjälp av programmet Traktor! Det finns 3 EQ spakar för varje spelare ( Bas , mid och diskant ). Det finns Effekter inbyggt i bordet och samt en grym Loop användning. Under tiden jag harft det så har det funkat helt otroligt bra och den är i super skick! Kartong, sladdar och skivor finns! Information som fanns på internet: Numark Mixdeck är en kombinerad enhet med två spelare och en mixer i ett chassi. Spelarna har slot-in för CD/MP3, har USB-port, (musik från USB) sömlös loop, tre Hot-starts, key/mastertempo, inbyggd effektenhet med wet/dry-funktion och pitchbendknappar per sida. Sökhjulen är tryckkänsliga. Mixern har gain och 3-bands EQ per kanal med en Ipod-dockning. Ipod:en kan användas för avspelning av bakgrundsmusik, eller för att spela in sitt set, direkt till Ipod:en. Mixdeck är också en MIDI-kontroller och levereras med mjukvaran Traktor NE, som är både PC- och Mac-kompatibel. (Inbyggt ljudkort: 24-bit, 88,2kHz). Med Mixdeck går det enkelt att switcha (kanalswitch) mellan ljudfil från Traktor och CD-spelare. Spelarna har dessutom separata utgångar för intern tidskod. Mixdeck kan också styra DVS-system som Traktor Scratch eller Serato Scratch Live. Vidare så har Mixdeck två extra line-ingångar samt en ingång för mikrofon. Balanserad masterutgång (XLR). Den är självklart original. säljer den för 5000 om det är en snabb och lätt affär!
Totalt ny renoverad musik studio. Det går även att använda lokalen som ett kontor ifall någon vill hyra det som det ändamålet. Inga problem. Den är på totalt ca 75kvadrat (4st rum). Har en egen toalett och en egen ingång. Den ligger i centrala Tibro. Endast 100meter från lilla ICA (City Livs). Den ligger på 2a våning i ett lungt kvarter, så ingen störs av ljudet. Den är totalt ljud isolerad precis som i en riktig inspelnings studio. Den har även ett rum som används för att sjunga i (se bilden). Är perfekt för band att repa i eller om man vill använda den som inspelnings studio. Innan renoveringen så användes den till inspelnings studio och han som hyrde då tyckte den var kanon upplaggt för med rummen och så för hans planer. Månadshyra 2500kr + moms och + el (ca 200 - 300kr) Sitter en el mätare i lokalen. Är du privat person betalar du 2800kr + el. Jag kan fixa möbler till lokalen för en billig månads kostad, Ifall du inte har egna. Kan fixa det mesta som typ Bord, stolar, skåp. Så inga problem att få det upp möblerat och klart efter dina önskemål. Ring för mer info eller för visning.
Det perfekta studio bordet med utdragbar hylla för klaviatur. mått Bredd 200cm djup 100cm höjd 80cm hylla för klaviatur Bredd 133cm Djup 40cm höjd 63cm Skickas ej
Det perfekta studio bordet med utdragbar hylla för klaviatur. mått Bredd 150cm djup 90cm höjd 80cm hylla för klaviatur Bredd 133cm Djup 40cm höjd 63cm Skickas ej Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Säljer ett perfekt paket till dig som funderar att bli dj samt är DJ. Det fungerar att användas på dom större festerna samt att göra egen musik och spela hemma. Det är ett Reloop RMX-40 DSP + 2 st RMP 3 mp3/cd player controller. Nypris: 12 999:- Mixern och mp3 spelarna har en ägare innan mig och är i mycket bra skick! Kartonger finns kvar! Info: 2st Reloop RMP-3 Alpha Det spelar ingen roll om du spelar från CD, MP3, USB-sticka eller hårddisk, allt kan styras med DJ-kontrollerna. Mixa, scratcha och remixa musik. Styr vilken mjukvara som helst. Alla 48 reglage är även MIDI-kontroller. Perfekta kontroller för mixnings-program. Kontrollera två virtuella spelare med bara en RMP-3. Funktioner sparas, MIDI-förinställningar. Vinyl-lik känsla, tack vare det stora beröringskänsliga jog-hjulet. Med 0.02% upplösning matchar den Pioneers senaste dyrgripar. Läs mer här: http://www.reloop.com/reloop-rmp-3-alpha-1 Reloop RMX40 Reloops bästa 5-kanals mixer, ljudkort, 2 USB, 5 VCA-faders, ställbara kurvor, 6 killswitchar, DSP, 8 effekter, 25 in/utgångar, 72 reglage. Koppla Mac/PC, HDD, CD, vinyl, full midi kontroll, 8 samplers! Läs mer här: http://www.reloop.com/reloop-rmx-40-dsp-blackfire-edition Vid snabb och smidig affär kan även bordet på bilden ingå i priset! Hör av er för mer info. Svarar ej på mejl! Mvh Alex