Quantcast
Till salu inom

"pomeranian chihuahua mix valpar säljes"

Trollhättan
Idag

Siberien husky /alaskan mal...

12 800 kr
Citiboard
Jönköping
Igår

American Bully/Amstaff

Blocket.se
Vaggeryd
Igår

Chihuahuavalp

13 000 kr
Blocket.se
Enköping
Igår

Tibetanska Mastiff valpar

17 000 kr
Blocket.se
Karlstad
Igår

Fynda musikprylar

200 kr
Blocket.se
Hylte
Igår

Podengo Portugues

Blocket.se
Ulricehamn
Igår

Söta små valpar

13 500 kr
Blocket.se
Karlstad
Igår

Västsibirisk laika valpar

9 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Göteborg

Vackra Pomeranian mix valper

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Våra två hundar, mor/pomeranian och far/chihuahua har den 20-9/2011 fått valpar. Nu har vi bara två små hanar kvar. Det är viktigt för oss att våra valpar får ett tryggt, kärleksfullt hem, med engagemang och kunskap om en hunds behov under hela hundens livstid. Ta gärna kontakt för lite trevligt hundprat eller sänd en e-post med lite om dig själv och telnr. OBS! Våra valpar är inga julklappar, dom har bara hjälpt matte att pynta granen!! Valparna levereras med *Besiktigade ua *Vaccinationsintyg *Idmärkta med chip *Avmaskade *Ormekur för dvergbendelorm *Foder Pris: Hane 6500:-
6 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Mölndal

Pomeranian mix tik och han valp

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Nu har vi två underbara långhåriga valpar till salu och nu söker vi efter den perfekta familjen för dom. Finns en vargsobel hanvalp och en vit tikvalp, charmiga, tuffa och vana vid andra hundar, katter och alla ljud som hör hemmet till. Pappan är pomeranian och Mamman är chihuahua. Levereras med *Besiktigade ua *Vaccinationsintyg *Idmärkt med chip *Avmaskade Pris: 8000:- Personlig kontakt föredras så maila gärna lite om er själva, glöm inte lämna telefon nr så vi kan ringa upp.
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Göteborg

Pomeranianmix härliga valpar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Nu har vi två underbara Långhåriga Hanvalpar till salu. Dom är charmiga, tuffa och mkt framåt. Vana vid att vara ute och träffa andra hundar, även vana vid alla ljud som hör hemmet till. Pomeranian Chihuahua mix. Leveransklara nu Valparna har alla sina papper i ordning *Besiktningsintyg ua *Vaccinationsintyg *Idmärkt med chip *Avmaskade Pris: 9000:- Personlig kontakt föredras så Ring eller maila gärna lite om er själva, glöm inte lämna telefon nr så vi kan ringa upp.
9 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Eslöv

Pomeranian mix valpar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Väldigt fina små krabater är mogna att få flytta från mamma till egna hem. Den här blandningen blir en glad och tålig liten sällskapshund som också kan passa till agility och liknande, genom att den trots sin litenhet är stark och alert. En mycket lättlärd och intelligent hund! Frisk gener och långt liv! Pappa: renrasig Pomeranian, US Champinon imp., ckokladbrun. Mamma:Jackchi, renrasig Chihuahua med champ.linjer och välmeriterad JRT, röd/vit. Mamma är väldigt liten och ser mest ut som Chihuahuan. Pappa är rejält och givetvis korrekt byggd, inte stor, men med stark och fin benstomme. Alla linjer i släkterna är korrekta, sunda och friska. Valparnas färger är choklad, choklad och vit samt brindle. De blir inte så långhåriga som pappa är, men får mer päls än korthåriga mamma. Alla är mycket försigkomna, sociala och pigga. Uppväxta i familj med stor hund, katt, häst och höns - vana vid det mesta! När valparna lämnas ut är de givetvis vaccinerade, veterinärbesiktigade, idmärkta och regelbundet avmaskade, reg. i JBV och har ordenligt köpekontrakt. Vill du tinga din valp för senare leverans, går det bra att lägga en handpenning. Välkommen för mer info och besök!
7 000 kr
Blocket.se