Quantcast
Till salu inom: ”

pomeranian chihuahua mix valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu har vi två underbara långhåriga valpar till salu och nu söker vi efter den perfekta familjen för dom. Finns en vargsobel hanvalp och en vit tikvalp, charmiga, tuffa och vana vid andra hundar, katter och alla ljud som hör hemmet till. Pappan är pomeranian och Mamman är chihuahua. Levereras med *Besiktigade ua *Vaccinationsintyg *Idmärkt med chip *Avmaskade Pris: 8000:- Personlig kontakt föredras så maila gärna lite om er själva, glöm inte lämna telefon nr så vi kan ringa upp.
Nu har vi två underbara Långhåriga Hanvalpar till salu. Dom är charmiga, tuffa och mkt framåt. Vana vid att vara ute och träffa andra hundar, även vana vid alla ljud som hör hemmet till. Pomeranian Chihuahua mix. Leveransklara nu Valparna har alla sina papper i ordning *Besiktningsintyg ua *Vaccinationsintyg *Idmärkt med chip *Avmaskade Pris: 9000:- Personlig kontakt föredras så Ring eller maila gärna lite om er själva, glöm inte lämna telefon nr så vi kan ringa upp.
Nu har vi bara lilla mini kvar. En liten miniatyr hane som är mkt pigg och glad. Dom är charmiga glada och hänger med på allt men ligger lika gärna bredvid på soffan för lite kvällsgos. Vana vid att träffa andra hundar, även vana vid alla ljud som hör hemmet till. Pomeranian Chihuahua mix. 9 veckor och Leveransklara nu Valparna har alla papper i ordning *Besiktningsintyg ua *Vaccinationsintyg *Idmärkt med chip *Avmaskade Pris: 7500