Quantcast
Till salu inom: ”

pippi peruk vuxen säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Ett Hoppetossa-skepp komplett i fint skick med tillhörande Pippifigurer + många extra: Pippi, Annika, Efraim, Kling, Klang, Prussiluskan, Lilla Gubben, Dunder-Karlsson & Blom. Tyvärr saknas båda Tommy, men vi behåller er adress så dom skickas så fort vi hittar dom. Vanliga pippi lite sliten. 700:- FIFI Blomsterfröstugan, FIFI, Gullan & Humla. FIFI-bil med släp. 150:- Pippidräkt, skor och peruk i fint skick. Stl: 110/116 300:- Allt för 1000:- p.o.k.
Söker medryttare till mina fina vbl hästar! Båda är snälla och trevliga skogsmullar, som gärna tar ett pass i padocken då och då. Söker dig som är vuxen och ansvarsfull eller barn med hästkunnig förälder. Dig som vill ha en motionshäst att komma ut i naturen på. Som inte har för stora krav på dressyr ridning, men ändå har lite erfarenhet. Pippi är ett 17årigt piggt sto med mycket personlighet ca 152cm hög. Smockan är en 7årig FD travare, ca 165cm hög. Som älskar att bli pysslad med, han är inte så välutbildad men försöker alltid! Båda är helt trafiksäkra och orädda. Hästarna finns i Getinge utanför Halmstad. I stallet finns Padock och fina ridvägar. 500kr i månaden för 2-3dagar i veckan per häst. Eller 100kr per gång och häst. 0705198409
Min dotter säljer Pippihus inklusive möbler (bord, stolar, sängar, skattkista), diverse figurer (Pippi, Tommy, Annika, H.Nilsson, Kling och Klang, Dunderkarlsson och Blom, Prussiluskan, Lilla Gubben, pippis pappa) , stege, träd och tunna. 400 kr Pippis båt Hoppetossa inklusive figurer (Pippi, Tommy, Annika, H.Nilsson, Jocke, Blodsvälte, pippis pappa), stege, brygga, skattkista 400 kr Pippi utklädningskläder: Peruk, skjorta, förkläde, byxor, strumpor och skor 250 kr Allting är helt och rent och i gott skick! Eller 950 kr för allt!
Söker medryttare till mina fina vbl hästar! Båda är snälla och trevliga skogsmullar, som gärna tar ett pass i padocken då och då. Söker dig som är vuxen och ansvarsfull eller barn med hästkunnig förälder. Dig som vill ha en motionshäst att komma ut i naturen på. Som inte har för stora krav på dressyr ridning, men ändå har lite erfarenhet. Pippi är ett 17årigt piggt sto med mycket personlighet ca 152cm hög. Smockan är en 7årig FD travare, ca 165cm hög. Som älskar att bli pysslad med, han är inte så välutbildad men försöker alltid! Båda är helt trafiksäkra och orädda. Hästarna finns i Getinge utanför Halmstad. I stallet finns Padock och fina ridvägar. 500kr i månaden för 2-3dagar i veckan per häst. Betalas i förskott. 0705198409
Jag önskar köpa Pippi Långstrump-kläder för vuxna och peruk. Jag arbetar på en förskola och ska använda dem i arbetet med barnen.