Quantcast
Till salu inom: ”

peter forsberg autograf säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Peter jöback

Nyköping
Tavla

Trelleborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

1.Magic boy peter forsberg en med en av böckerna afich och autograf 2.året i fockus från år 1971 till 1975 3.tomas ravelli nummer 1 4.jan guillou fienden inom oss 5.jan guillou madame terror alla böckerna finnes i västerås och hämtas av köparen ring helst eftersom jag ej läser e-post så ofta så ring mitt comviq nummer 070-64 56 926 p.s vill ha 500:-kronor för alla D.s sista priset kompis ringer någon annan
På första bilden är det många autograf kort. Men vi har även Svenska stjärnor som man ser på andra bilden. Tredje bilden har vi Superstars. Autograf kort på Sidney Crosby, Pavel Datsyuk, PeterForsberg, Patrick Kane, Tim Thomas och Martin Brodeur. På sista sidan har vi den avlidne och saknade Stefan Liv. Ett autograf kort och ett in the Crease kort. Första och andra sidan: 1för 30kr, 2 för 50kr. Tredje sidan alla för 70kr st. Sista sidan på Stefan Liv är det 100kr st.
Signerad Modo-tröja från NHL-lockout-året 2005 med autografer av bl.a Peter Foppa Forsberg, H Sedin, D Sedin, T Salo, M Weinhandel m.fl.
Svartvit affish med autograf från Peter Forsberg och Markus Näslund. Tavlar såldes i 300 ex. Priset kan diskuteras vid snabb affär. Det går bra att ringa när som helst.
Jag säljer nu min nya och oanvända Puma-keps med Peter Forsbergs autograf på. Den är helt äkta och finns i Örnsköldsvik.