Quantcast
Till salu inom: ”

peugeot speedfight 3 ice blade säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Passa på! Nu har vi höstrea med drömpriser. Speedfight 3! Här pratar vi den nya generationens sportscooter med en design och konstruktion som gör konkurrenterna gröna av avund! Eller vad sägs om dubbelkolvs radialok, wave bromsskiva på 215 mm, eluttag och 8 liters bränsletank? Lägg sedan till grymma vägegenskaper så har du helt enkelt framtidens scooter - redan nu. Ljudsystem till Speedfight 3 (Obs. Tillval) Skulle du vilja montera en stereo så går det självklart bra (musiken har du ju redan i mobilen eller MP3:n). Sub-basen är smart placerad i hjälmfacket och volymen justerar du sedan enkelt från styret - unikt för Peugeot! Att Peugeot står för tryggt ägande, bra andrahandsvärde, två års garanti det vet du förmodligen redan. Ord pris 24.495:- Nu endast 21.990:-
Hej, nu är det dags för mig att sälja min pärla pga bilkörkort. Det är en Peugeot Speedfight från 2011. Jag köpte den ny och är den enda ägaren. Moppen har rullat 288 mil och har full servicebok. Jag har även stylat moppen lite för ungefär 500kr men alla originaldelar ingår såklart. Inget trim och moppen har aldrig varit trimmad. Lås ingår. Som ni ser på bild 3 så har den lite små skrapor på högersidan. Kontakta mig på mail om mer info. Gustav
Hej, Jag ska nu sälja min älskade Speedfight 3. Jag har tagit mycket väl hand om genom åren. Den är i mycket fint skick. Jag är enda ägaren och jag köpte den 2011 på Stockholms Mc varuhus. Servad regelbundet 1 gång per år. Gjorde ganska nyligen en stor service där de bytte däck, filter, batteri, rengjorde förgasaren och mycket annat. Har kvitto på det. På bilden sitter en annan kick på moppen(röd). Men original kick följer med, samt att jag kan sätta dit den om så begärs vid köp. Gått ca 550 mil och ett kättinglås ingår.
Hej! Jag säljer nu min moped då jag har växt ifrån den. Jag är den enda ägaren till den och har kört den i tre års tid. Den har gått felfritt under åren och är en väldigt stabil och gedigen maskin. Mopeden har genomgått service regelbundet med den senaste i mitten på mars i år. Godkänt lås och hjälm ingår. Ej trimmad. Modell: Peugeot Speedfight 3 Mätarställning: 561 mil Välkommen att höra av dig om du är intresserad eller vill ha mer information/bilder!
Peugeot Speed fight III Ice blade Fri hemlev. Årsmodell: 2012 Mätarställning: 0 mil Färg: vit Typ: Moped/EU-Moped Info: Automatisk växellåda, En Eu-moped med attityd. Kvalite och design -Peugeot Speedfight 3 2012. Vi ordnar fri hemleverans över hela landet på denna! Besök www.northbike.se för fler erbjudanden. PS! Hos oss kan du byta in alla typer av hojar och bilar! Varmt Välkommen!