Quantcast
Till salu inom: ”

peugeot speedfight 3 ice blade säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, nu är det dags för mig att sälja min pärla pga bilkörkort. Det är en Peugeot Speedfight från 2011. Jag köpte den ny och är den enda ägaren. Moppen har rullat 288 mil och har full servicebok. Jag har även stylat moppen lite för ungefär 500kr men alla originaldelar ingår såklart. Inget trim och moppen har aldrig varit trimmad. Lås ingår. Som ni ser på bild 3 så har den lite små skrapor på högersidan. Kontakta mig på mail om mer info. Gustav
Hej, Jag ska nu sälja min älskade Speedfight 3. Jag har tagit mycket väl hand om genom åren. Den är i mycket fint skick. Jag är enda ägaren och jag köpte den 2011 på Stockholms Mc varuhus. Servad regelbundet 1 gång per år. Gjorde ganska nyligen en stor service där de bytte däck, filter, batteri, rengjorde förgasaren och mycket annat. Har kvitto på det. På bilden sitter en annan kick på moppen(röd). Men original kick följer med, samt att jag kan sätta dit den om så begärs vid köp. Gått ca 550 mil och ett kättinglås ingår.
Hej! Jag säljer nu min moped då jag har växt ifrån den. Jag är den enda ägaren till den och har kört den i tre års tid. Den har gått felfritt under åren och är en väldigt stabil och gedigen maskin. Mopeden har genomgått service regelbundet med den senaste i mitten på mars i år. Godkänt lås och hjälm ingår. Ej trimmad. Modell: Peugeot Speedfight 3 Mätarställning: 561 mil Välkommen att höra av dig om du är intresserad eller vill ha mer information/bilder!