Quantcast
Till salu inom: ”

playseat g27 handbromsen säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cykel

Örebro
Barncykel

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej ska nu säljas pga tappat intresse. Som syns på bilden Ställning och stol. Logitech g27 med ratt pedaler med gas broms koppling och växellåda med 6 växlar + back. Logitech attack 3 joystick, hemma byggd trä låda till. Nypris för allt ligger runt 4700. Säljes för 3000.
Ska tyvär sälja Playseatn pga köp av ny mobil. Ställningen är byggd av mig med nästan allting ställbart för skönare känsla, bmw stol och alla lägen funkar på den med. Har haft några ROLIGA timmar bakom g27an! G27an är i fint skick och allting funkar, är inget spillt eller glapp. Har även kopplat in så att den finns en handbroms också för verkligare upplevelse. sitter ljud i nu också.
Tja! ska nu sälja playseaten pga att den inte andvänds längre! G27an är i fint skick där allting funkar och en egen handbroms är gjord! Playseaten har jag själv byggt, allting är ställbart på den, Stolen är från en äldre Bmw. Ev Bvsa
Har en hemmabyggd playseat som är klockren. Funkar extra bra till rally då jag byggt en riktig handbroms. Stolen är ställbar. Man lyfter den för att ändra längd. Har GT5, Dirt3 o F1 2010 till PS3 150kr/st om man vill ha..