Quantcast
Till salu inom: ”

crescent 24tum pojkcykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cyckel

Linköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Cykel i kanonskick säljes för endast 1500:- (inköpspriset 2010 var 4300:-) Cykeln är av märket Crescent ,24" i storlek, den är grön/grå i färgen och är ca 2 år gammal, oerhört välskött med tanke på att det är barn som haft den. Aldrig stått ute i regn och rusk. 3 växlar, fotbroms, handbroms, stänkskärmar fram och bak. Bra mönster på däcken. Cykeln finns i Tomelilla. Vid seriöst intresse så skicka gärna ett mail, så återkommer jag.
Tuff pojkcykel Crescent 24 tum, i mycket fint skick. Godkänt lås med tillhörande två nycklar. Stötdämpning i framgafflen. Shimano-växlar, 7-växlad. Allt är fullt fungerande, och cyklen har alltid stått i garage över natten. Ett litet plastlock till växlen är sönder och det finns ett litet märke på sidan av sadlen, för övrigt är cyklen i nyskick. Nypris 4795 kr. Kvitton och bruksanvisning finns, inköpt 2010. Endast ett barn har haft cyklen sedan den var ny. Säljes för 2700 kr. Hämtas i Ronneby. Tel: 0457-12447, 0732-305766 /Magnus
En grafitsvart Crescent Bikerz! 7 växlar, med både pedalbroms och handbroms. Stänkskärmar fram och bak. Nytt bakdäck, som i princip är okört - gummiplupparna är kvar! Det är en tuff och rejäl pojkcykel. Den är i gott bruksskick, med nån liten repa, och lite rost vid vajerfästen. Sms:a till 070-240 76 70 att du är intresserad av att se bild - så skickar vi en bild tillbaks. Pris: 850:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Riktigt fin 24" pojkcykel med fotbroms. Aluminiumram och dämpad framgaffel. Nypris idag 4495:- 1 års garanti. Vi har inbytesgaranti på våra barncyklar vilket innebär att du får hälften tillbaka i inbyte när du byter in den mot en större modell. Det gör att vi för det mesta har ett bra utbud av begagnade barncyklar. Varmt välkommen till oss på Bertil Andersson. Riktiga grejer sedan 1948.
Nyservad Bra skick 4 växlar Shimano Nexus Lås Lyse