Till salu inom

"portable fishfinder ekolod trådlöst säljes"

Örnsköldsvik
Igår

Adventure 7000 WA

88 000 kr
Blocket.se
Kristinehamn
Igår

Båt trailer, Ekolod

Blocket.se
Tyresö
Igår

Flipper 717C -89

240 000 kr
Blocket.se
Mark
Igår

Ryds styrpulpetbåt

35 500 kr
Blocket.se
Uppsala
Igår

Vitrinskåp Ikea "Rudsta"

750 kr
Blocket.se
Butik Karlshamn
Igår

Buster SuperMagnum MMG Edit...

906 000 kr
Blocket.se
Igår

Portabel AC

2 500 kr
Blocket.se
Värmdö
Igår

Arkip 460 årsmodell 2004

50 000 kr
Blocket.se
Storfors
Igår

Kia Niro P-HEV, Pluspaket 2...

239 000 kr
Blocket.se
Butik Jönköping
Igår

Land Rover Range Rover Spor...

529 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Jakt och Fiske  ·  Överkalix

Portable Fishfinder Ekolod - trådlöst

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Detta ekolod är nästan ett måste för alla sportfiskare som vill fånga mer fisk! Vem säger att ett ekolod måste användas tillsammans med en båt.... Detta ekolod är trådlöst och du fäster helt enkelt sändaren på linan (precis som ett drag) och kastar ut!! Du kan även använda sändaren som flöte och alltså sätta tyngd, krok och mask efter den. När du vevar in så ser du precis hur djupt det är, om där är fisk, fiskens storlek och vattentemperatur. Ja även bottenkonturen. Klockrent när man fiskar i sjöar och åar och exempelvis vill se vart djuphålor och grynnor finns! Klarar mäta mellan 0,5 m och 40 meters djup. Går även att ställa in fisk- och djupalarm. Klarar sända trådlöst upp till 50 meter. Visar djup i meter och temperatur i celcius. EN RIKTIGT HET NYHET FÖR 2011!
1 000 kr
Blocket.se
Jakt och Fiske  ·  Överkalix

Portable Fishfinder Ekolod - trådlöst

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Detta ekolod är nästan ett måste för alla sportfiskare som vill fånga merfisk! Vem säger att ett ekolod måste användas tillsammans med en båt.... Dettaekolod är trådlöst och du fäster helt enkelt sändaren på linan (precis som ettdrag) och kastar ut!! Du kan även använda sändaren som flöte och alltså sättatyngd, krok och mask efter den. När du vevar in så ser du precis hur djupt det är, om där är fisk, fiskensstorlek och vattentemperatur. Ja även bottenkonturen. Klockrent när man fiskari sjöar och åar och exempelvis vill se vart djuphålor och grynnor finns! Klarar mäta mellan 0,5 m och 40 meters djup. Går även att ställa in fisk- ochdjupalarm. Klarar sända trådlöst upp till 50 meter. Visar djup i meter ochtemperatur i celcius. EN RIKTIGT HET NYHET FÖR 2011!
1 000 kr
Blocket.se
Jakt och Fiske  ·  Borlänge

Ekolod Trådlös Ny modell - Fri frakt

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
En ny modell med trådlös givare. Den lösa givaren kan fästas på linan till kastspöet och kastas ut för att kolla av omgivningen. Räcker ca 40 meter från mottagaren. Perfekt för att kolla av ett grund eller dyligt när du skall fram med båten. Givaren kan även användas som flöte, då har du full koll när fisken kommer. Mäter från 0,6 - 40 meters djup, ej känslig för sjögräs. 90 graders vinkel seende. Enkel meny Instruktionsbok på Engelska. Ring eller mail för beställning. Pris inkl. frakt. Fer modeller finns på hemsidan. www.langsjotrading.se
895 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Hisingen

Hummingbird fishfinder 595C Ekolod fiske

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
KOMBINERAD KARTPLOTTER & SONAREKOLOD ETT FANTASTISKT BRA EKOLOD TILL DEN BORNE FISKAREN, MADE IN U.S.A! Riktigt användbart ekolod med inbyggda gps-kartor. Jag har byggt ett monterbart ställ så att det enkelt går att rigga upp lodet på vilken eka eller båt som helst. Det går förstås att ta isär och montera det fast i en större båt. Mycket bra skick, endast använd ett tiotal gånger. Många positiva recensioner, se http://www.amazon.com/Humminbird-5-Inch-Waterproof-Fishfinder-Chartplotter/product-reviews/B000BGLM7I/ref=dp_db_cm_cr_see_all_top?ie=UTF8&showViewpoints=1&sortBy=bySubmissionDateDescending Alla tillbehör följer med, lodet finns på gamla björlandavägen på hisingen.
1 900 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj