Quantcast
Till salu inom: ”

portable fishfinder ekolod trådlöst säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

ONKYO TX-NR818

Västra Götalands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Detta ekolod är nästan ett måste för alla sportfiskare som vill fånga mer fisk! Vem säger att ett ekolod måste användas tillsammans med en båt.... Detta ekolod är trådlöst och du fäster helt enkelt sändaren på linan (precis som ett drag) och kastar ut!! Du kan även använda sändaren som flöte och alltså sätta tyngd, krok och mask efter den. När du vevar in så ser du precis hur djupt det är, om där är fisk, fiskens storlek och vattentemperatur. Ja även bottenkonturen. Klockrent när man fiskar i sjöar och åar och exempelvis vill se vart djuphålor och grynnor finns! Klarar mäta mellan 0,5 m och 40 meters djup. Går även att ställa in fisk- och djupalarm. Klarar sända trådlöst upp till 50 meter. Visar djup i meter och temperatur i celcius. EN RIKTIGT HET NYHET FÖR 2011!
Detta ekolod är nästan ett måste för alla sportfiskare som vill fånga merfisk! Vem säger att ett ekolod måste användas tillsammans med en båt.... Dettaekolod är trådlöst och du fäster helt enkelt sändaren på linan (precis som ettdrag) och kastar ut!! Du kan även använda sändaren som flöte och alltså sättatyngd, krok och mask efter den. När du vevar in så ser du precis hur djupt det är, om där är fisk, fiskensstorlek och vattentemperatur. Ja även bottenkonturen. Klockrent när man fiskari sjöar och åar och exempelvis vill se vart djuphålor och grynnor finns! Klarar mäta mellan 0,5 m och 40 meters djup. Går även att ställa in fisk- ochdjupalarm. Klarar sända trådlöst upp till 50 meter. Visar djup i meter ochtemperatur i celcius. EN RIKTIGT HET NYHET FÖR 2011!
En ny modell med trådlös givare. Den lösa givaren kan fästas på linan till kastspöet och kastas ut för att kolla av omgivningen. Räcker ca 40 meter från mottagaren. Perfekt för att kolla av ett grund eller dyligt när du skall fram med båten. Givaren kan även användas som flöte, då har du full koll när fisken kommer. Mäter från 0,6 - 40 meters djup, ej känslig för sjögräs. 90 graders vinkel seende. Enkel meny Instruktionsbok på Engelska. Ring eller mail för beställning. Pris inkl. frakt. Fer modeller finns på hemsidan. www.langsjotrading.se
KOMBINERAD KARTPLOTTER & SONAREKOLOD ETT FANTASTISKT BRA EKOLOD TILL DEN BORNE FISKAREN, MADE IN U.S.A! Riktigt användbart ekolod med inbyggda gps-kartor. Jag har byggt ett monterbart ställ så att det enkelt går att rigga upp lodet på vilken eka eller båt som helst. Det går förstås att ta isär och montera det fast i en större båt. Mycket bra skick, endast använd ett tiotal gånger. Många positiva recensioner, se http://www.amazon.com/Humminbird-5-Inch-Waterproof-Fishfinder-Chartplotter/product-reviews/B000BGLM7I/ref=dp_db_cm_cr_see_all_top?ie=UTF8&showViewpoints=1&sortBy=bySubmissionDateDescending Alla tillbehör följer med, lodet finns på gamla björlandavägen på hisingen.