Quantcast
Till salu inom: ”

positiv musikinstrument säljes

IOTAVX AVXP1

Jönköping

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag har en fulltone OCD v.4 och en EHX holy grail jag vill bli av med. Jag hade tänkt mig 1350:- för Ocdn och 700:- för holy grail pedalen. Har även en användbar liten adapter som jag ursprungligen använt till holy grailen, den har ett antal olika honor och hanar, voltinställningar och negativ eller positiv polaritet. tänkte mig att den kunde följa med holy grail pedalen (eller Ocdn, om man så vill) för en hundralapp extra. Allting är i gott skick, endast använt hemma. Grailen ser lite sliten ut men gör sitt jobb med bravur Grejerna finns i stockholm, kan skicka om köpare betalar frakt. mail: zzzpotatis@hotmail.com
Säljer min Boss ME-50B multieffekt till bas. Inköpt 2011-01-15 på Musikbörsen. (Kvitto finns) Pedalen är i absolut nyskick. Säljer för att den har helt enkelt mer än vad jag behöver, då jag bara nyttjat en tiondel av alla dess funktioner. Här kan du läsa mer om detaljerna; http://musikborsen.se/itempg.aspx?artno=137632 Blev positivt överraskad över hur pass lätt den är att använda även om du är relativt obevandrad i "effekt-djungeln". Nypris: 2390 kr Mitt pris: 1400 kr
Säljer ett komplett Elbas kit. SILVERTONE REVOLVER BASS - SSLB11 http://www.silvertoneguitar.com/products/bass_sslb11/index.htm Basen är näst intill oanvänd pågrund av saknat intresse. Perfekt för nybörjare eller om man vill lägga till en billig bas i samlingen. Fungerar felfritt. Den har även fått väldigt positiva recensioner: http://www.ultimate-guitar.com/reviews/bass_guitars/silvertone/revolver/index.html Medföljer *Elbas + original kartong *Väska *Högtalare + Ljudkabel & Strömkabel *Bas Stämmare + original kartong *Väggupphängning Maila eller ring om ni vill ha fler blider eller har andra frågor.
Gitarren är köpt 2007 och är av amerikatillverkade modellen Highway One, som inte längre produceras. Den är lite "road-worn" då den har varit med på turné Europa runt. Detta påverkar dock bara det estetiska på ett positivt sätt. Låter som vilken annan tele som helst och är lättspelad tack vare dess hals är lite smalare än många, framförallt äldre, telecasters. Köptes ny för 8600 kr, säljes nu för 4500 kr.
TROMPETENORGEL - 1879 - Vevpositivet spelar med 37 toner på 3 register varav 2 är reglerbara. Ett 60 tal täckta orgelpipor i trä med de tio trätrumpeterna i fronten ger det speciella ljudet. 2 stiftvalsar med 8 melodier på varje. Melodiförteckning finns. En gammaldags vagn se bilden med 3 luftgummihjul tillhör, allt ryms i en kombi. Det här vevpositivet är fullt spelbart och har tidigare tjänat som levebröd för en gammal positivhalare. http://www.youtube.com/watch?v=Q2zBjB0h1hc Storlek L 67 cm B 42 cm H 63 Cm.