Quantcast
Till salu inom: ”

blocket musikinstrument säljes

18 block

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Börjar bli för mycket prylar i replokalen så nu är det dessvärre dags att sälja av en trotjänare. En perfekt kompanjon om du sitter på ett bra försteg, en Axe-FX Ultra, POD eller dylikt. Ultrabra ren och varm ton med headroom i överflöd. 2x100 Watt dual mono block. Har alltid funkat perfekt genom åren! Alltså en Marshall 9200. Kanske världens bästa rör-slutsteg för gitarr. Nära toppbetyg på Harmony Central: http://www.harmonycentral.com/products/84583 Nyservad på Halkan. Finns i Stockholm (Södermalm). Nypris 16 000. Nu 8 500 SEK. (POK. Skickas inte via post.)
Handgjort Big Block till Floyd Rose stall. Ger en betydligt fylligare, stratalik, ton. Floydets plink-ton försvinner. Detta block är i princip dubbelt så stort i volym som ett Floyd-originalblock. Dessutom tungt, helt i gedigen mässing. Måtten är 42 högt, 50 mm brett & 12 mm djupt. Går nu till bättre behövande svajentusiaster. 400 bagis. Kan skickas - köpare står då för fraktkostnaden - annars finns det att hämta upp i Stockholm.
säljer en sparsamt använd blixten McQueen dator, blixten bilbana och en trummaskin, 2 st småbarns keyboards allt fungerar perfekt batterierna är inte nya men allt funkar än så länge med dessa batterier. Pris dator 250kr, bilbana 150kr, musikinstrumenten 100 kr st. Ring vid intresse svarar inte på mail eller sms tokprutare undanbedes sakerna hämtas i Grillby skickas/levereras EJ!! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nya strängar på gitarren, lödning och utbyte av glappande kontakter, lagning utbyte av delar på trumset/svetsning. Vissa träarbeten och byte av stämskruvar, sadlar, stall. Tyvärr åtar jag mej inte avancerade reparationer på dyra samlarinstrument. Nu även enklare pianostämningar. Om företaget Välkommen till Sveriges mest spännande musikbutik. vi är ingen webbutik vi finns på riktigt med stort kunnande, brett sortiment och bra priser. Även service av musikinstrument, ring och hör.