Quantcast
Till salu inom: ”

primeboot billigt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Skor, stl. 38, dam Säljer nu mina svarta primeboots, strlk 38 Skorna är endast använda ett fåtal gånger vilket gör att dom är i bra skick. Nypris: ca 3000 kr Säljes för: 1800 (Priset kan diskuteras) Kan skicka skorna då köparen står för frakten! Mvh Alexandra Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Här har du en klassisk MC-stövel i kanonkvalitet av märket "Primeboots"! Tillverkad enligt den klassiska Goodyear-principen för bästa passform och slitstyrka. Bootsen har en sydd, oljeresistent gummisula. Går ej att jämföra med billigare limmade sulor. Inköpta hos Handelsboden i Göteborg men ALDRIG ANVÄNDA då jag fick ett par andra MC-boots i present. Storlek 39 Nypris: 2495:- NU: 1400:- Passa på nu så blir de lagom ingångna till säsongen! Färg mörkbrun. Kan levereras till Göteborg om så önskas. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Skor, stl. 38, dam Svarta Primeboots-stövlar med knähögt skaft. Knappt använda. I skaftet står det strl 39, men de passar mig som har 38. Nypris: 3.599:- Hunter-gummistövlar, original Tall, i färgen Dark Olive. Nypris: 1200:- 1800:- för båda, eller bud! Kontakta mig via E-mail. Hämtas i Centrala Varberg eller skickas mot fraktkostnad. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Skor, stl. 39, dam Säljer mina bruna primeboots pga av för liten storlek. Dom köptes i en affär i lidingö centrum, kartong medföljer som ni ser på bilden. Dom är bruna med guldig kedja säljes endast för 1600:- smsa eller maila helst för mer info. Inget prut tack 1600:- är det priset som gäller. Nypris 3699:- storlek 39. Med vänliga hälsningar. Kan mötas upp i Stockholm city eller Sundbyberg C.
"Klassisk MC-stövel i kanonkvalitet. Tillverkad enligt Goodyear-principen för bästa passform och slitstyrka. Ej att jämföra med billigare limmade sulor. Bootsen har självklart sydd, oljeresistent gummisula." Begagnade. Storlek 42, svart, nypris 2595:- http://www.handelsboden.com/biker-r-svart-p-114-c-144.aspx Stövlarna är i bra skick. Har märken efter växling på vänster insida. Lädret på insidan av stövelskaften är något missfärgat av vatten. Använda men med många år och mil kvar i sig. Väl mött.