Quantcast
Till salu inom: ”

priser septitankar fritidshus säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nyrenoverat mysigt hus ombyggt till inspelningsstudio med strandtomt och halvinrett kök (köket behöver ny dörr och golvisolering resten är bra). Elsanerat. Stomme och trossbotten fin-fin. Fasaden måste åtgärdas. Plåttak som håller 30 år till. Att huset är ombyggt till studio betyder i praktiken bara att akustiken är superb - inte att det inkräktar på huset för vanligt boende. Huset säljes fullt utrustat med inredning och möbler samt köksutrustning. Uppvärmt utedass finns. Latrinavtal med kommunen ingår. Episk trakt och utsikt. Lugnt och tyst. 7 km från affärer. 250 meter till badställe. Badbrygga går att anlägga i direkt anslutning till tomten. Vatten och avlopp saknas men septitank är enkelt att gräva ner och en vattenådra passerar huset på ett par meters djup (=billigt att gräva brunn). Värms med tre el-element (specialskärmade) samt kamin finnes. Ner till -25 räcker det med elementen. Tvådelat uthus och jordkällare finnes (renoveringsbehov). 1750 kvadratmeter tomt och servitut på väg till stugan. Har fått mitt fotobibliotek raderat på datorn och saknar således en sommarbild. Men stället är magiskt!
Fritidsfastighet om 3 rok 58 kvm . Vattentoalett med tank och sommarvatten samt BDT avlopp. Friggebod på tomten. Ogenerat läge med fin naturtomt. I Kaggebo finns sommaraffär, pool, tennisbanor, bad och båtbryggor. Gångavstånd till havet, båtplats går att få. Huvudentren är på baksidan av byggnaden: På baksidan finns även ett förrådsutrymme med separat ingång. Hall: med hatthylla och furutak. Toalett: med separat dusch.( toaletten är en vattentoalett med dithörande septitank) Sovrum : med pergogolv och furutak samt en garderob. Kök: med matplats. Kyl / frys , skafferi, spis, fläkt och med 2 utgångar till altanen. Allrum: med 2 garderober, öppen spis och stora fönster ut mot framsidan av tomten. Sovrum: pergogolv, furutak och plats för dubbelsäng. Allmänt: Vitvarorna är något äldre Genomgående furutak Fina furudörrar. Öppen planlösning mellan köksdel och storstugan. Övrigt: Fastigheten har ett ogenerat läge med gångväg ner till havet, där även affären är belägen. En fin liten fastighet med en naturtomt och nära till stora strövområden.
Fin stuga i behov av renovering på Strandåsens koloniområde i Sibbarp. Nära till bad och fina strövområden. Stuga ca 65kvm, tomt ca 720kvm. Behov av installation av mulltoa/septitank. Finns en läcka i taket som tagit in vatten vid hårda syd eller sydostliga vindar. Skadorna, som jag bedömer dem, inte så omfattande. Vindskenor och en del panelträ behöver bytas ut. Frågor mottages endast via mail. NY VISNING SÖNDAGEN 9/6 kl 12.00. Meddela om ni kommer via mail. Har tyvärr inte möjlighet till enskilld visning. Pris 235 000 eller bud.
Villa / fritidshus uthyres från 1a februari 2014 och minst 1 år framåt. 2 sovrum Dusch/wc Pool Garage 30m2 Gäststuga 12m2 3200m2 tomt Stora plana gräsmattor. Nyrenoverat Kallhyra 10.500:-/mån Deposition 2 månadshyror. El, värme, sophämtning, snöskottning, septitank tömning samt allmän trädgård och hus skötsel utförs/bekostas av hyresgäst. 15min promenad till buss 10 min med bil till Södermalm 5 min med bil till Farsta centrum Huset ligger i Länna i Stockholm. Ej rökare Ej husdjur Referenser från tidigare hyresvärdar prioriteras.