Quantcast
Till salu inom: ”

fritidshus till salu skummeslövsstrand säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Charmig, genuin hallandslänga med bra standard på hästgård med mycket naturskönt läge vid foten av Hallandsåsen. Från huset har man panoramautsikt över ett böljande hagmarkslandskap. Till milslånga, barnvänliga sandstränder i Mellbystrand och Skummeslövsstrand är det endast 6 km. Det finns flera golfbanor att välja på, den närmaste ligger 3 km från huset. För spännande kanotturer finns Lagan och Hjörneredssjöarna, ett eldorado för kanotsport med kanotuthyrning. Till den populära tursitorten Båstad är det 18 km. På vintern lockar slalombackarna i KUNGSBYGGET, VALLÅSEN, endast 4 km bort. De vackra omgivningarna erbjuder fina möjligheter till ridning i skogsterräng och till en modern ridanläggning är det endast 50m.
Lägenhet i del av hus, värdfamiljen bor i resten av huset. Egen entré, storlek: 60 m2. 1 sovrum meddubbelsäng, 1 sovavdelning med våningssäng. Allrum med bäddsoffa, WC med ducsh och tvättmaskin. TV med digitalbox och DVDspelare, radio, tillgång till trådlöst internet. Fullt utrustat kök med kyl/frys, mikro, kaffe och vattenbryggare. Stor altan i söder, del i trädgården. Katter finns i familjen. Avstånd: bad 150 m affär 400 m Båstad 6 km Laholm 11 km Tillträde lördagar !
Fräsch och ombonad stuga i Skummeslövsstrand med cykelavstånd till Båstads puls och gångavstånd till Sveriges längsta sandstrand. Stora trädäck och skyddad tomt, perfekt för barnen. Fullt utrustad, tillgång till cyklar och grill. 6 sängplatser. Pris enl följande v14-v23 4000kr/v v23-v26 5500kr/v v27 6500kr v28-v29 8000kr/v v30-v32 7000kr/v v32-v39 4000kr/v Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
lägenhet 60 kvadrat, del i hus, värdfamiljen bor i resten av huset. Egen entré. ! sovrum med dubbelsäng. 1 sovavdelning med våningssäng. Allrum och kök i en enhet. Wc med dusch och tvättmaskin. Tv och DVDspelare, radio. Fullt utrustat kök med kyl/frys, micro, kaffe o vattenbryggare. Tillgång til trådlöst internet. Stor altan i söder, del i trädgård. Avstånd: bad 150 m affär och bageri 400 m Båstad 6 km Laholm 11 km
Stugan ligger 400 m från havet i södra skummeslövsstrand. Den består av 3 rum, kök och ett relaxrum med bubbelbad och bastu. Plus ett annex med 3-4 sängplatser med egen toalett. Den inhägnade tomten är ca. 1000 m2 och där finns uteplatser i väster, söder och norr. Uterum med soffa och matbord. Diskmaskin Tvättmaskin Tv, dvd 4 cyklar Cykelväg till Båstad, 500 m till mataffär, pizzeria, konditori och restaurang. 900 m till golfbana.