Quantcast
Till salu inom: ”

blocket fritidshus säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej. Vi är 2 st familjer på 4 vuxna o 4 barn som skulle vilja hyra ett boende på Gotland v 29. Inte så långt från Visby. En veckohyra på max 7-8000kr. Känner att vi kanske inte vill lägga så mycket pengar på boendet eftersom vi kommer att göra mycket utflykter. Så vi kommer inte att vara på plats så mycket. Ring eller mejla om ni har ett boende som passar oss. Om ni vill kan ni jättegärna mejla bilder på erat boende också. Mvh Malin
Hyrperioden gäller endast v17 och är från 24/4 till 1/5. Lägenheten som är fullt utrustad ligger direkt vid törtloppsbacken i Åre, " Skiin & skiout ". 3 st sovrum, egen bastu, 6 bäddar. Under v17 så går även tävlingen "skutskjutet" Pris för hela veckan endast 3000 kr, exkl städning som görs vid avresa av hyresgästen, eller kan köpas för 1500 kr. Ring Håkan, 070-521 85 43. OBS endast telefonsvar, inga mail då den är lånad.
Hej, Vi är en skötsam barnfamilj med en 2-årig dotter och en till bebis i magen som söker ett sommarhus att hyra på Gotland vecka 29, 30 eller 31. Vi letar efter ett fräscht hus, gärna nyrenoverat eller nybyggt, fullt utrustat med alla bekvämligheter. Vi vill gärna bo nära en barnvänlig badplats och gärna någorlunda nära Visby. Vi söker ett hus med en barnvänlig trädgård med utemöbler och solstolar, samt möjlighet att grilla. Och helst utan grannar alltför nära. TV och DVD är också ett önskemål. Svara via mail och bifoga gärna flera bilder. Tack!
Vi hyr ut vår sista vecka.. Ni bor i ett ski in/ ski outläge med endast ett stenkast från backarna I Lindvallen /Sälfjällstorget. Ni kan glida ner till backen ända från dörren. Barnvänligt område med pulkabacke utanför dörren. Gångavstånd till restauranger, skishop, våffelstuga, galleria, ica, ja allt ni behöver! Bastu finns, 8 bäddar uppdelat i 2 sovrum. 1 kök och ett allrum/vardagsrum med fantastisk utsikt! tv, micro, ugn, spis, torkskåp. Passa på och hyr din semester hos oss! Det är vecka 15 som finns kvar.. Ring eller maila. mail är lättast under dagen. 0704969920 Jenny 0707370250 Henrik
Fritidshus med vacker natur inpå husknuten. Huset har tre sovrum, varav ett med balkong, ett stort vardagsrum, kök och badrum. Byte sker på lördagar. Sjön ligger ca 400 m ifrån huset och självklart ingår båt i hyran! Medans fiskekort finns att köpa i samhället. Huset är utrustad med micro, kaffebryggare, barnstol, barnsäng, tv & dvd mm, och elen ingår i hyran. Grill finns på uteplatsen. Under lågsäsong går det bra att boka enstaka dagar, då kostar det 500Kr/natt.