Quantcast
Till salu inom: ”

puch korado reservdelar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Renoveringsobjekt eller reservdels moped. Startar ej, gnista finns och stiftet blir surt efter att man kickat en stund, men inga tecken på att vilja starta. Kåpan över svänghjulet saknas och även stödet saknas annars komplett.
Har två mopeder till salu,reservdels eller rep.obj. 1500 kr för allt...
Hejsan, jag ska sälja min puch. det ingår en reservdels moped av samma märke. det ända felet på reservdels mopeden är ett kugghjul som sitter inne i motor som går ut till drevaxeln. för övrigt en väldigt fin och fungerande moped. ring eller maila vid mer info.
Hejsan säljer en puch korado av äldre modell. Mopeden säljes som reservdels moped. Mopeden saknar motor men tror resten är där men kan inte garantera något . Säljes för 1500 kr bilder kan skickas via mms .
Jag har en nästan komplett korado,motorn är isärplockad och ett kugghjul är tyvärr nedslitet,jag hittar ingen sådan nånstans,så jag har bestämt mej för att sälja moppen i delar.Mopeden finnes i Göteborg,priserna varierar förstås,som du vet är koradodelar svårfunna.Maila in en förfrågan så återkommer jag med besked och pris.