Quantcast
Till salu inom: ”

råttbur billig peng säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag har några labburar eller avelsburar för möss och råttor. Burarna har sett sina bästa dagar men funktionen finns där. Det rör sig och cirka 10st "4:or", tre st "3:or" och några av en mindre variant också. Det finns nog några flaskor och hjul också. Möjligen är någon botten sprucken, flera är lagade. Ovandelarna däremot är fina. Någon av dem till "4:orna" är av sådan modell som även mössen når upp till, det gör det möjligt att hålla möss i råttburar. 300:- för detta är ett otroligt bra pris. Först på plats med pengar i näven... Endast mailsvar p.g.a. skiftarbete. Burarna finns utanför Eslöv och skickas inte då det är svindyrt, och ett j-a jobb...
En av mina kära tamråttor gick bort nyligen så nu säljer jag buren med tillbehör: Tre matskålar, vattenflaska, två våningar i plast, lekhäng, spån och råttmat. Buren är 62 cm lång, 40 cm djup och 70 cm hög och står på en blå plastbotten. om ni även vill köpa en trevlig tamråtta för en symbolisk summa skulle det vara jättebra! ring eller maila mellan 8 och 22 /Johan
Har en jättehäftig gnagarbur till salu. Lyse i. Tre våningar + rörgång. Eller bytes mot fågelbur el fåglar. Jag kan lägga till lite pengar till parakit, papegoja eller ? Mail svaras bara om telnr finns.
Nu har råttorna flyttat och kvar blev burarna. Den ena är en gammal fågelbur med grön botten, sliten men fullt fungerande. Hade den som bebisbur och senare som en extra våning på det stora buren. Finns gnagmärken och lagade sprickor i botten samt rost på gallret. Går säkert att få bort med svinto. Måtten är: 70cm hög, 70cm bred och 45cm djup. Pris 200kr Den andra buren är i bra skick. Enl djuraffären är det en chinchilla bur. Passar inte för råttbebisar då det är lite för glest mellan gallren. Hjul i den blå botten så den är lätt att flytta på, och en stor lucka "i taket". Finns 2 stora hyllor med till den. Måtten är: 120cm hög, 100cm bred och 55cm djup. Pris 750kr. Finns lite tillbehör såsom hus, stege, gunga, skålar, hjul, strö och en oöppnad 2kilos påse mat som kan köpas till för en liten peng. Tillbehören och burarna är inte tvättade på alla bilderna. Båda burarna och tillbehören 800kr Viss prutmån finns vid snabb och smidig affär. Bur burar råttor råttbur chinchilla chinchillabur Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Har slutat med råttor och fick därför en massa saker som står och tar plats. Tänkte jag säljer ut det för en billig peng! Första bilden: -Två små beiga matskålar i keramik till hamster. 10 kronor tillsammans. - blå matskål i plast, lite tuggad, 5 kr - metallskål 5 kr -3 stora keramikskålar till råtta, olika storlekar, 10 kronor st -röd vattenflaska large 15 kr -blå vattenflaska large 30 kr -rött hamsterhjul 20 kr - aktiveringsboll gnagare 20 kr -hamstervadd orange 5 kr -toalettskopa hamster 5 kr - litet blått hus till hamster, lite tuggat 5 kr -vattenflaska liten blå med sugkoppar (till duna buren) 10 kr -saltsten 5 kr - 1 oöppnad förpackning och en öppnad (med 3/4 kvar) toalätt 20 kr tsm -sputnik till råtta 50 kr st -hemdrejad matskål 5 kr Andra bilden: Vit dunabur till Hamster eller som bäbisbur till råtta. skitig och med fästet till dörren lite sönder. Men funkar utmärkt ändå med lite silvertejp. tvättas innan den blir såld! 30 kr tredje bilden: Röd råttbur med stor och praktisk öppning. Lite rostig i botten men väldigt praktisk med utdragbar botten. Finns galler man kan ha i under städning med. 300 kr fjärde bilden: Transportbur för råtta eller annan gnagare. Med vattenflaska 75 kr femte bilden: Blått motionshjul för råtta 40 kr Kan skickas men då betalar ni frakt. Finns annars i Svenljunga, kan tas med till borås vissa dagar!