Till salu inom

"råttbur billig peng säljes"

Butik Kungsholmen
Igår

UTFÖRSÄLJNING - Xperia XZ P...

2 490 kr
Blocket.se
Kristinehamn
Idag

Volvo XC60 POLESTAR D4 220...

299 999 kr
Blocket.se
Norberg
Idag

Märklin stor anläggning byt...

40 000 kr
Blocket.se
Mönsterås
Idag

Audi A6 Avant 3.0 TDI V6 qu...

67 400 kr
Blocket.se
Mark
Idag

Swarovski Z8i

28 500 kr
Blocket.se
Idag

Takräcke Mont Blanc

500 kr
Blocket.se
Tibro
Idag

Yamaha slider (2017)

29 999 kr
Blocket.se
Skellefteå
Idag

Nimo 27 förlängd

315 000 kr
Blocket.se
Sundsvall
Idag

BMW 320D Luftfjädring Airlift

73 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Djurtillbehör  ·  Eslöv

Labburar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Jag har några labburar eller avelsburar för möss och råttor. Burarna har sett sina bästa dagar men funktionen finns där. Det rör sig och cirka 10st "4:or", tre st "3:or" och några av en mindre variant också. Det finns nog några flaskor och hjul också. Möjligen är någon botten sprucken, flera är lagade. Ovandelarna däremot är fina. Någon av dem till "4:orna" är av sådan modell som även mössen når upp till, det gör det möjligt att hålla möss i råttburar. 300:- för detta är ett otroligt bra pris. Först på plats med pengar i näven... Endast mailsvar p.g.a. skiftarbete. Burarna finns utanför Eslöv och skickas inte då det är svindyrt, och ett j-a jobb...
300 kr
Blocket.se
Djur  ·  Göteborg

Råttbur för billig peng

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
En av mina kära tamråttor gick bort nyligen så nu säljer jag buren med tillbehör: Tre matskålar, vattenflaska, två våningar i plast, lekhäng, spån och råttmat. Buren är 62 cm lång, 40 cm djup och 70 cm hög och står på en blå plastbotten. om ni även vill köpa en trevlig tamråtta för en symbolisk summa skulle det vara jättebra! ring eller maila mellan 8 och 22 /Johan
200 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Askersund

Råttbur

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Har en jättehäftig gnagarbur till salu. Lyse i. Tre våningar + rörgång. Eller bytes mot fågelbur el fåglar. Jag kan lägga till lite pengar till parakit, papegoja eller ? Mail svaras bara om telnr finns.
450 kr
Blocket.se

Två stora burar använda till råttor

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Nu har råttorna flyttat och kvar blev burarna. Den ena är en gammal fågelbur med grön botten, sliten men fullt fungerande. Hade den som bebisbur och senare som en extra våning på det stora buren. Finns gnagmärken och lagade sprickor i botten samt rost på gallret. Går säkert att få bort med svinto. Måtten är: 70cm hög, 70cm bred och 45cm djup. Pris 200kr Den andra buren är i bra skick. Enl djuraffären är det en chinchilla bur. Passar inte för råttbebisar då det är lite för glest mellan gallren. Hjul i den blå botten så den är lätt att flytta på, och en stor lucka "i taket". Finns 2 stora hyllor med till den. Måtten är: 120cm hög, 100cm bred och 55cm djup. Pris 750kr. Finns lite tillbehör såsom hus, stege, gunga, skålar, hjul, strö och en oöppnad 2kilos påse mat som kan köpas till för en liten peng. Tillbehören och burarna är inte tvättade på alla bilderna. Båda burarna och tillbehören 800kr Viss prutmån finns vid snabb och smidig affär. Bur burar råttor råttbur chinchilla chinchillabur Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
200 kr
Blocket.se
Båtdelar och tillbehör  ·  Svenljunga

Diverse, burar, tillbehör till råtta, hamster

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Har slutat med råttor och fick därför en massa saker som står och tar plats. Tänkte jag säljer ut det för en billig peng! Första bilden: -Två små beiga matskålar i keramik till hamster. 10 kronor tillsammans. - blå matskål i plast, lite tuggad, 5 kr - metallskål 5 kr -3 stora keramikskålar till råtta, olika storlekar, 10 kronor st -röd vattenflaska large 15 kr -blå vattenflaska large 30 kr -rött hamsterhjul 20 kr - aktiveringsboll gnagare 20 kr -hamstervadd orange 5 kr -toalettskopa hamster 5 kr - litet blått hus till hamster, lite tuggat 5 kr -vattenflaska liten blå med sugkoppar (till duna buren) 10 kr -saltsten 5 kr - 1 oöppnad förpackning och en öppnad (med 3/4 kvar) toalätt 20 kr tsm -sputnik till råtta 50 kr st -hemdrejad matskål 5 kr Andra bilden: Vit dunabur till Hamster eller som bäbisbur till råtta. skitig och med fästet till dörren lite sönder. Men funkar utmärkt ändå med lite silvertejp. tvättas innan den blir såld! 30 kr tredje bilden: Röd råttbur med stor och praktisk öppning. Lite rostig i botten men väldigt praktisk med utdragbar botten. Finns galler man kan ha i under städning med. 300 kr fjärde bilden: Transportbur för råtta eller annan gnagare. Med vattenflaska 75 kr femte bilden: Blått motionshjul för råtta 40 kr Kan skickas men då betalar ni frakt. Finns annars i Svenljunga, kan tas med till borås vissa dagar!
10 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj